3 + 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Sex Revolution” – Οι νικητές

Συνεχίζουμε τους διαγωνισμούς μας πάλι με θέατρο και συγκεκριμένα με τρεις διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Sex Revolution” του Χάρη Ρώμα στο θέατρο Εν Αθήναις την ερχόμενη Τετάρτη 6/11 και Πέμπτη 7/11 (3+3 διπλές προσκλήσεις).

Για την Τετάρτη 6/11 οι τυχεροι είναι:

– ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

– ΣΟΦΙΑ ΚΟΥΚΑΡΑ

– ΑΠΑΛΟΔΗΜΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Για την Πέμπτη 7/11 οι τυχεροί είναι:

– ΗΛΙΑΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ

– ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

– ΑΣΠΑΣΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ
Θέατρο Εν Αθήναις
Ιάκχου 19, πλησίον μετρό ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ, Γκάζι
Τηλ. 210-3425170, 210-9345378, 6975-620984
Τετάρτη 6/11, 21:00 ή Πέμπτη 7/11, 20:00 (οι νικητές θα ενημερωθούν για ποια ημέρα έχουν κληρωθεί)
Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Από Τετάρτη 23 Οκτωβριου στο θέατρο «Εν Αθήναις».
Η κωμωδία ‘’Sex Revolution’’ του Χάρη Ρώμα θα συνεχίσει φέτος, για δεύτερη σεζόν, την επιτυχημένη πορεία της στο θέατρο ‘’Εν Αθήναις’’ (Ιάκχου 19 στο Γκάζι).
Πρόκειται για μια ξεκαρδιστική ηθογραφία που αναφέρεται στην Αμερική του 1970, όταν συγκρούστηκαν δύο βασικές τάσεις. Εκείνη της ηθικής και κοινωνικής απελευθέρωσης (love, peace, freedom) και εκείνη των μετέπειτα γιάπις (συντηρητική, καπιταλιστική).
Έτσι δύο φιλικά ζευγάρια, με αφορμή τη σεξουαλική επανάσταση, συγκρούονται με απρόσμενες συνέπειες. Στην τραγελαφική τους κόντρα εμπλέκονται η Πορτορικανή υπηρέτρια και ο προσωπικός τους γυμναστής.
Την σκηνοθεσία έκανε ο ίδιος ο Χάρης Ρώμας. Τα σκηνικά επιμελήθηκε η Κατερίνα Χρήστου και τα κουστούμια εποχής η Μάγδα Καλορίτη. Τα ρούχα υψηλής ραπτικής φιλοτέχνησε ειδικά για την παράσταση ο Πάρις Βαλταδώρος. Τους φωτισμούς έκανε o Μιχάλης Μπούρης. Η μουσική επιμέλεια ανήκει στο Νίκο Κορφιάτη και οι φωτογραφίες της παράστασης στην Δήμητρα Χατζηαδάμ.
Η γραφιστική επιμέλεια είναι των art projects.
Παίζουν αλφαβητικά: Αργύρης Αποστόλου, Κωνσταντίνος Λαχανάς, Στέφανος Λώλος, Μαρία Παπαφωτίου, Μαριλένα Ράδου και η Ευτυχία Φαναριώτη.

One thought on “3 + 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Sex Revolution” – Οι νικητές

Comments are closed.