Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη παράσταση «Το κοράκι» – Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Η ανατρεπτική μαύρη κωμωδία του Βασίλη Αναστασίου, παρουσιάζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο θέατρο ΜΠΕΛΛΟΣ. Πρόκειται για μια παράσταση με κινηματογραφικές αναφορές, που εξελίσσεται μια βραδιά στο υπόγειο ενός γραφείου τελετών, με διαρκείς αναφορές στον Θεό, τη ζωή, τον θάνατο. 3 τυχεροί θα την παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους, Πέμπτη 13 Ιουνίου – συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΠΕΜΠΤΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ

 

divider

Ο Νίνο, ο επαρχιακός ταριχευτής μας και τα 2 πτώματα που καλείται να ταριχεύσει αυτήν τη νύχτα, ένας δικαστής της πόλης που δολοφονήθηκε και ένας διεμφυλικός νεαρός, βρίσκονται μπροστά σε μια παράξενη έκπληξη.

Μια εκ βαθέων συνομιλία μεταξύ νεκρών και ζωντανού , χωρίς λογική, χωρίς προσμονή και χωρίς υστεροβουλία έρχεται να αλλάξει την ζωή του ενός και να γαληνεύσει το ΄΄ ταξίδι ΄΄ των άλλων δύο.
Και σα να μην έφταναν όλα τα παράξενα, που συμβαίνουν με αυτούς τους τρείς, έρχεται και η – εδώ και πέντε χρόνια – νεκρή μητέρα του να συμπληρώσει το πάζλ και … να δώσει τη λύση στο μυστήριο της συνύπαρξης ζωντανών και νεκρών… λίγο πριν βγει ο ήλιος και η όμορφη άμαξα , ξαναγίνει νεροκολοκύθα…

Ερμηνεία: Γιώργης Κοντοπόδης, Λορέντζος Φραγκούλης, Γιώργος Ντάβος, Αννίτα Μαυρομιχάλη
Σκηνοθεσία: Βασίλης Αναστασίου
Μουσική επιμέλεια: Βασίλης Αναστασίου

Διάρκεια: 100΄

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 στις 21:15

Θέατρο “ΜΠΕΛΛΟΣ”, Κέκρωπος 1, Πλάκα, Τηλέφωνο 210 3229889
Email : fga.theatre@gmail.com

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr