Kερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την Ιωάννα Κωτσαρέλη & τον Αντρέα Μπικάκη στη Σφίγγα – Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Η Ιωάννα Κωτσαρέλη και ο Αντρέας Μπικάκης θα μας ταξιδέψουν σε τραγούδια από το παρόν και το παρελθόν, με φρέσκο ήχο και τη μαγεία της συνεργασίας τους την Παρασκευή 10 Μαΐου στη μουσική σκηνή Σφίγγα. Μαζί τους θα είναι ο μαέστρος Γιώργος Παγιάτης με την ορχήστρα του.Δίνουμε την ευκαιρία σε 2 τυχερούς, να κερδίσουν απο μια διπλή πρόσκληση και να τον ακούσουν-απολαύσουν, συμπληρώνοντας μόνο τα στοιχεία τους στην φόρμα συμμετοχής.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΜΑΙΟΥ

Γιωργος Kοκορογιαννης
Μιχάλης Τσεσμετζής

 

divider

Ο Αντρέας Μπικάκης μεγάλωσε μέσα σε μουσικό περιβάλλον και από πολύ μικρή ηλικία αντίκρισε την μουσική κατάματα δουλεύοντας σε βραδιές με τον πατέρα του. Στα 9 του χρόνια άρχισε να κάνει μαθήματα ντραμς στην φιλαρμονική Ρέθυμνου, αργότερα σπουδές στο κλασικό πιάνο, στη θεωρία της μουσικής καθώς και Ειδικού αρμονίας στο Μονόχορδο Ωδείο Ρεθύμνου. Επίσης σπούδασε στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών κλασική κιθάρα και σύγχρονο πιάνο με τον μαέστρο Γιώργο Παγιάτη. Γράφει στίχους και μουσική και ενορχηστρώνει τα τραγούδια του
Ο ήχος των δύο πόλεων που ζει, της Αθήνας και του Ρεθύμνου, μαζί με την παράδοση της Κρήτης που είναι μέσα του, είναι εμφανή στα 13 νέα λαϊκά και ερωτικά τραγούδια που αποτελούν τη πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο « Αστικά και Υπεραστικά». Την πρόσκληση για συμμετοχή στο δίσκο του δέχτηκαν 4 σπουδαίοι καλλιτέχνες που τους θαύμαζε από παιδί: ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Ψαραντώνης, ο Γιάννης Βαρδής και ο συνθέτης Γιάννης Σπανός.

Η Ιωάννα Κωτσαρέλη γράφει τραγούδια και τραγουδάει. Τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται σε μουσικές σκηνές της Αθήνας , με μόνιμους συνεργάτες το μαέστρο Γιώργο Παγιάτη και Νίκο Στάικο, δοκιμάζοντας συχνά και νέες συνεργασίες. To 2018 παρουσίασε τη πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Οι Γιορτές» από τη Fineas Records από τις εκδόσεις Γαβριηλίδης με τραγούδια δικά της, των Μπάμπη Βαρθακούρη, Νίκου Στάικου, Mίλτου Μπαντή και Αντρέα Μπικάκη σε ενορχήστρωση και καλλιτεχνική επιμέλεια του μαέστρου Γιώργου Παγιάτη. Το τελευταίο της single έχει τίτλο Μικρό Πέρασμα.
Έχει σπουδάσει μουσική στο Εθνικό Ωδείο και στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει πτυχίο σύγχρονου τραγουδιού και master classes με τη Χαρά Κεφαλά. Ασχολείται από το 2009 επαγγελματικά με το τραγούδι και τη διδασκαλία του, διδάσκοντας στο Εθνικό Ωδείο και στο Κέντρο Τεχνών “Το σπίρτο”.

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 στις 22.30

Μουσική Σκηνή «Σφίγγα» – Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13), Εξάρχεια – Νεάπολη.
Τηλέφωνο: 2114096149, 6987844845

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr