Κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για τον Δημήτρη Σαμόλη στο FAUST – Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Την Τρίτη 28 Μαΐου το FAUST Bar-Theatre-Arts υποδέχεται για μια ακόμη φορά τον Δημήτρη Σαμόλη ζωντανά στη σκηνή του!Αν θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή για μία από τις 4 διπλές προσκλήσεις,  απλά συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που δηλώσατε, εφόσον είστε ανάμεσα στους τυχερούς.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΤΡΙΤΗ 28 ΜΑΙΟΥ

Μαργαριτα Μενεγακου
Κωνσταντίνος Βανταράκης
Ευαγγελία Παπαναστασίου

divider

Ο τραγουδοποιός και ηθοποιός Δημήτρης Σαμόλης θα παρουσιάσει τραγούδια από τα δύο άλμπουμ του «Ένα σύμπαν στα μέτρα σου» και το αγγλόφωνο «Popetry», αλλά και διασκευές από αγαπημένα του ξένα και ελληνικά τραγούδια. Ίσως φέρει και το ατάρι του μαζί. Θα δείξει… Σίγουρα, όμως, «Οι γνώμες και οι άνεμοι» θα είναι με το μέρος του.

Το νέο τραγούδι του Δημήτρη είναι ένας αισιόδοξος ύμνος, με τον πάντα χαρακτηριστικό και ιδιαίτερο ήχο του Δημήτρη.
Ο ίδιος μάλιστα γράφει για το τραγούδι: «Είναι αισιόδοξο και φωτεινό. Κι επειδή τα πιο όμορφα «εσωτερικά» μου καλοκαίρια τα έχω ζήσει το φθινόπωρο, ήθελα να κυκλοφορήσει στον απόηχο του καλοκαιριού, για να φωτίζει τις πιο γκρίζες μέρες που ίσως έρθουν. Το τραγούδι είναι αφιερωμένο στους έρωτες, που παρά τα κύματα και τις φουρτούνες, καταφέρνουν και συνεχίζουν να ταξιδεύουν».

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Τρίτη 28 Μαΐου 2019 στις 22:00

Faust Bar Theater

Kαλαμιώτου 11 & Αθηναϊδος 12, Αθήνα

Πληροφορίες – Κρατήσεις: FAUST | Τηλ.: 210 3234095 | info@faust.gr | www.faust.gr

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr