Kερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τους “Marianna & The Dizzy Breezes” στο Jazzpoint – Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Ανοιχτό σε νέες ιδέες και μουσικά σχήματα, υποστηρίζοντας πάντα την φιλοσοφία του Jazz for all, το JAZZPOiNT υποδέχεται για τρίτη φορά στη μουσική σκηνή του την ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη μπάντα “Marianna & The Dizzy Breezes”, μετά τις επιτυχημένες πρώτες του εμφανίσεις. 2 τυχεροί φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να τους ακούσoυν-απολαύσουν, λαμβάνοντας μία διπλή πρόσκληση για το Σάββατο 13 Απριλίου. Συμπληρώνετε τη φόρμα του διαγωνισμού και μπαίνετε στην κλήρωση.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Γεωργία Γιανναρά
Λυδία Πάτρα

divider

Η Μαριάννα Παπαθανασίου, μία από τις πιο αισθαντικές φωνές της  Θεσσαλονίκης,τραγουδίστρια και ηθοποιός (Γυάλινο Μουσικό Θέατρο “Εμπορος της Βενετίας”) με έντονη παρουσία στα θέατρα και τις μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης (Μαύρη Τρύπα,  Εightball live stage, Μέγαρο Μουσικής, Θέατρο Αυλαία,Ράδιο Σίτι, Θέατρο Βεργίνα Regency Casino, Θέατρο Άνετον, Μονή Λαζαριστών ΚΘΒΕ κ.α..) στην επίσημη πρώτη όπου έγινε το αδιαχώρητο μας σύστησε την μπάντα της “Marianna & the Dizzy Breezes” στη θρυλική μουσική σκηνή του JAZZPOiNT. Την πλαισιώνουν πέντε εξαιρετικοί μουσικοί της Αθήνας. Το πρόγραμμά τους απο Jazz standards, ελληνικά ρετρό και κινηματοφραφικά τραγούδια, ισσοροπεί ανάμεσα σε Μίμη Πλέσσα και “Pink Martini”, σε ”πρωτότυπες” εκτελέσεις/ενορχηστρώσεις με jazz  αισθητική και Latino Jazz ρυθμούς.
Ένα μουσικό σχήμα που συνδυάζει αρμονικά το ταμπεραμέντο και τη λαμπερή χροιά της Μαριάννας σε συνδιασμό με το εξωστρεφές παίξιμο των ταλαντούχων μουσικών.

Φωνή: Μαριάννα Παπαθανασίου
Ενορχήστρωση, πιάνο: Νίκος Δρογώσης
Μπάσο: Γιώργος Μουρούτσος
Τύμπανα: Στέφανος Λαρεντζάκης
Σαξόφωνο, κρουστά: Σπύρος Κολαϊτης
Τρομπέτα: Γιώργος Λαδόπουλος

Links
https://www.facebook.com/mariaioanna.papathanasiou
https://www.facebook.com/Marianna-the-Dizzy-Breezes-2318903981661021/

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Ώρα έναρξης: 22.30

Jazz Point
Ακαδημίας 18, Σύνταγμα
phone 2109803398

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr