Kερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για το 80’ s – 90’ SMASH HITS – 101% DANCE PARTY – Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

To καλύτερο και μεγαλύτερο αποκριάτικο party του Γαλαξία έρχεται φέτος στο TRES. Φορέστε το καλύτερο αποκριάτικο χαμόγελο σας κι ετοιμαστείτε για καρναβαλικές καταστάσεις κολοσσιαίων διαστάσεων. Υπερθετικά vibes, εκρηκτική κι απόλυτα partying μουσική, κόσμο γεμάτο αισιοδοξία, χαρά και διάθεση για ξεσάλωμα! 10 τυχεροί φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να χορέψουν-ξεσαλωσουν με την ψυχή τους, λαμβάνοντας μία διπλή πρόσκληση. Συμπληρώνετε τη φόρμα του διαγωνισμού και μπαίνετε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail που θα δηλώσουν.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ

Βάλια Λάμη
Μαρια Χριστινα Λατση
Σοφια Ζαφειροπουλου
Ιωάννα Διαλυνά
Οδυσσέας Λάμπρου
Αλεξανδρος Βεργης
Χριστιανα Μποζινάκη
Μαρια Λαμπροκωνσταντακη
Παναγιωτα Αλμπαντη
Ελενη Μπισια

 

divider

Εδώ και 9 χρόνια το 80’ s – 90’ SMASH HITS – 101% DANCE PARTY προσφέρει τη καλύτερη πρόταση για τον εορτασμό της Κυριακής της αποκριάς. Φέτος για τον εορτασμό των 10 ετών τo διαστημόπλοιο του 80’ s – 90’ SMASH HITS προσγειώνεται στο κοσμοδρόμιο του Tres για να βάλει φωτιά στο αποκριάτικο dancefloor!!!

Απόκριες λοιπόν με το καλύτερο 80’ s – 90’ s party της πόλης στο Χοροστάσιο και στα πλατό ο Χρήστος Μήλιος με τη Nat. K αναλαμβάνουν την ευθύνη να σας χαρίσουν, με 101% σίγουρο αποτέλεσμα, μια ξέφρενη νύχτα με χορό μέχρι τελικής πτώσεως.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Doors Open: 21:00

Tres Athens
Ζωοδόχου Πηγής 3, Αθήνα Κέντρο

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr