Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Μπλε» στο Θέατρο Olvio – Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Το «Μπλε», παρουσιάζεται στο Θέατρο Olvio, με τους Παντελή Πάγκαλο, Αναστασία Καπρέτσου, και τον Ντέιβιντ Νεγρίν να υπογράφει τη σύλληψη και τη σκηνοθεσία. 2 τυχεροί φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν, την Παρασκευή 15 Μαρτίου, συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στη φόρμα συμμετοχής και θα ειδοποιηθούν στο email που δηλώσουν, εφόσον είναι ένας από τους τυχερούς.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ

Ελένη Βασιλειάδου
Λυδία Πάτρα

divider

Πρόκειται για μια βουβή και συγκρατημένα τρελή παράσταση που φωνάζει την εξαντλητική επανάληψη μια μοναχικής και άχρωμης καθημερινότητας που τελικά θα «χρωματίσει» τις ψυχές μας. Ο θεατής θα βιώσει μια αλληλουχία συναισθημάτων γέλιου, χαράς, βαθιάς σκέψης, ανησυχίας, προβληματισμού, ψυχικής ανάτασης και συγκίνησης…

Λίγα λόγια για το έργο
Ένας, άθελά του, αστείος ήρωας, που καταφέρνει να επιβιώνει ψυχικά, έχοντας συνηθίσει αυτό το πληκτικό «μέρα με τη μέρα», χωρίς να προσμένει, χωρίς να αναζητά, βυθισμένος σε ένα άοσμο και μονόχρωμο λίγο. Ένα λευκό και νοικοκυρεμένο λίγο που βάζει σε τάξη τη ζωή. Μα ποιος θέλει την τάξη; Ποια τάξη; Μια απρόσμενη συνάντηση με το «άλλο» κλιμακωτά αναστατώνει, προβληματίζει, προσθέτει.
Μια ιστορία για την ανθρώπινη φύση που, σε κάθε εποχή ανά τους αιώνες, είναι συνδεδεμένη με τη συντροφικότητα και την αποδοχή του άλλου. Το άλλο, ως ένα πλάσμα, ή ως μια εσωτερική ανακάλυψη ενός βαθύτερου είναι. Σε κάθε περίπτωση, μια συνάντηση που επιβάλλεται για να χρωματίσει και να δώσει πνοή. Με μπλε.

Και ξαφνικά, όλα αλλάζουν και όλα αποκτούν σκοπό…

Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Nτέιβιντ Νεγρίν
Υποκριτική διδασκαλία: Άννα Μονογιού
Χορογραφίες: Χριστίνα Φωτεινάκη
Σκηνικά-κοστούμια-φωτισμοί: Ντέιβιντ Νεγρίν
Βοηθός Σκηνογράφου: Νάσια Πλέτση
Κατασκευή σκηνικού: Χρήστος Χαμζαλάρης
Ειδικές κατασκευές: Κώστας Γεροδήμος, Παναγιώτης Ζουμπούλης
Διανομή: Παντελής Πάγκαλος, Αναστασία Καπρέτσου

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 στις 21:15

Θέατρο Olvio
Φαλαισίου 7 & Ιερά Οδός 67, Βοτανικός| 2103428650

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr