Kερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τον Σταύρο Σαλαμπασόπουλο στη Σφίγγα – Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση, για τον έρωτα και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
Ο τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, που επί 3 μήνες έχουν αποθεώσει τις εμφανίσεις του κοινό και media, για μια μοναδική, ερωτική βραδιά στη μουσική σκηνή «Σφίγγα», σε μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση για φωνή και πιάνο, αφιερωμένη στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου!Δίνουμε την ευκαιρία σε 2 τυχερούς, να κερδίσουν απο μια διπλή πρόσκληση και να τον ακούσουν-απολαύσουν, την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου, συμπληρώνοντας μόνο τα στοιχεία τους στην φόρμα συμμετοχής.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΠΕΜΠΤΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Αλεξανδρα Ψαθα
Μιχάλης Τσεσμετζής

 

divider

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ένα μπουκέτο με τα καλύτερα και πλέον κλασικά και αγαπημένα ερωτικά τραγούδια όλων των δεκαετιών, ελληνικά και ξένα. Από τον μεγάλο Frank Sinatra και τον Eros Ramazzotti, στα τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι, του Γιώργου Μουζάκη, του Γιώργου Χατζηνάσιου και του Μίμη Πλέσσα, αλλά και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, του Γιάννη Πάριου και του Γιάννη Πουλόπουλου.

Μαζί του στο πιάνο ο εξαιρετικός μαέστρος Γιώργος Τσοκάνης.

Καλλιτεχνική επιμέλεια / παραγωγή: Νίκος Τσαούσης

«Κι όπως σχεδόν περιφρονώ τον εαυτό μου,
Σε συλλογίζομαι και τότε αρχινώ,
Σαν τον κορυδαλλό μπρος στην πύλη του έβδομου
Ουρανού, να τραγουδώ ύμνο εωθινό.
Η σκέψη του έρωτά σου με πλουτίζει μόνο,
Τη μοίρα μου δε θ’ άλλαζα ούτε με θρόνο…»
Ουίλλιαμ Σαίξπηρ – Σονέτα (μτφ. Ερρίκος Σοφράς)

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος ασχολήθηκε από πολύ μικρή ηλικία με τη μουσική, σπουδάζοντας πιάνο. Στη συνέχεια ξεκίνησε σπουδές κλασικού τραγουδιού και μέσα σε ένα χρόνο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο παιδικό τμήμα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Αργότερα, βρέθηκε στο Παρίσι για σπουδές με υποτροφία του Γαλλικού Κράτους (École Normale de Musique de Paris), ενώ παράλληλα εργάστηκε στην όπερα του Παρισιού (Opera de Paris). Έχει εμφανιστεί σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές και έχει συνεργαστεί με μεγάλες προσωπικότητες του χώρου της κλασικής μουσικής, της όπερας αλλά και της έντεχνης, crossover και ποπ μουσικής. Έχει ερμηνεύσει ρόλους κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου σε Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία και Ελλάδα και έχει συμμετάσχει σε ελληνικά και διεθνή Φεστιβάλ.

Το κοινό τον γνώρισε αρχικά από τη συνεργασία του με την Εθνική Λυρική Σκηνή και την Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, αλλά τους τελευταίους μήνες μας συστήνεται … «αλλιώς», με μια σειρά παραστάσεων αφιερωμένων στα αγαπημένα του ελληνικά και ξένα τραγούδια.

LINKS

www.salabasopoulos.com

Facebook: facebook.com/Stavros.Salabasopoulos

Instagram: instagram.com/salabasopoulos | YouTube: youtube.com/user/salasstavros

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019 στις 21.30

Μουσική Σκηνή «Σφίγγα» – Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13), Εξάρχεια – Νεάπολη.
Τηλέφωνο: 2114096149, 6987844845

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr