Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Κυανή” – Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων παρουσιάζεται στο Rabbithole η περιπετειώδης, ερωτική ιστορία η «Κυανή». Διασκευάζοντας τη ρομαντικά μελαγχολική νουβέλα της Μαίρη Σέλλεϋ, «Ο θνητός αθάνατος», η νέα παραγωγή της ομάδας Νοσταλγία (Αντεροβγάλτης, Ιλλινόι, Ονέγκιν), είναι μια ερωτική saga αμέτρητων κινηματογραφικών καταβολών που προτείνει ξανά μια καινούργια μορφή αφήγησης στο θέατρο – σήμα κατατεθέν της ομάδας. 2 τυχεροί φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν, το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στη φόρμα συμμετοχής και θα ειδοποιηθούν στο email που δηλώσουν, εφόσον είναι ένας από τους τυχερούς.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Δημήτρης Ρούσσος
Δάφνη Τσιφτσή

divider

Η ιστορία της ζωής και του έρωτα της Μπεθ και του Φρανκ – δύο εντελώς διαφορετικών χαρακτήρων, που βρέθηκαν τυχαία και έζησαν παράλληλα- παρουσιάζεται μέσα από τις συναντήσεις τους σε μέρη μακρινά, από την Αλάσκα μέχρι την Ιαπωνία και από τα δάση της Τζόρτζια στην Αμερική μέχρι το διάστημα αλλά και μέσα από την προσωπική τους πορεία και τον δρόμο που χάραξε ο καθένας απουσία του άλλου.
Έτσι, η «Κυανή» αποτελεί ένα διάλογο με το έργο της Σέλλεϋ και παράλληλα αποδίδει ένα φόρο τιμής στις κινηματογραφικές καταβολές που εκμοντερνισμένα εμπεριέχουν ιδέες του έργου της: μέσα από την «Κυανή» θυμόμαστε τον Μπέντζαμιν Μπάτον του Φιτζέραλντ, στοχαζόμαστε το Σολάρις του Στάνισλαβ Λεμ, «ξαναδιαβάζουμε» το Ηλεκτρικό πρόβατο του Ντικ και τον Φράνκεσταϊν της ίδιας της Σέλλεϋ αλλά και πιο σύγχρονες ιστορίες, όπως το Arrival του Βιλνέβ ή το Contact του Ζεμέκις.

Σύλληψη, Σκηνοθεσία: Γιώργος Σίμωνας
Σκηνικά: Τώνια Ράλλη
Κοστούμια: Ματίνα Μέγκλα
Φωτισμοί: Γιώργος Κορδέλλας, Γιώργος Σίμωνας
Βίντεο: Ελένη Παπαϊωάννου
Μακιγιάζ/ Φροντιστήριο: Mαρίνα Πινιατώρου

Ηθοποιοί: Ηώς Αντωνοπούλου, Αχιλλέας Βατρικάς, Μάγδα Γκουβέρου, Δανάη Γουλιέλμου, Αναστασία Δεμέστιχα, Δημοσθένης Ελευθεριάδης, Γιάννης Καραλής, Ηλίας Μενάγιερ, Ελένη Παπαϊωάννου
Κατασκευή σκηνικού: sickmyduck.lab
Boηθοί σκηνογράφου: Μαρίνα Πινιατώρου, socos
Hχογραφήσεις/ Μίξεις: Στέλλα Ν. Χρίστου
Φωτογραφίες: Μαρία Τούλτσα

Διάρκεια: 180 λεπτά
Μια παραγωγή της ομάδας Νοσταλγία

Περισσότερες πληροφορίες:
http://nostalghia-theatre.com
http://rabbitholespace.com

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 στις 20:30

Θέατρο RABBITHOLE
Γερμανικού 20, Μεταξουργείο
Τηλ. 210 5249903

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr