Kερδίστε 6 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Παιχνίδι ζωής” – Παρασκευή 18, Σάββατο 19 & Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Όλοι δεν έχουμε σκεφτεί, κάποια στιγμή, πως θα ήταν αν ήμασταν παρόντες στην κηδεία μας; Πως θα νιώθουν οι στενοί συγγενείς, οι φίλοι, ο πρώτος μας έρωτας; Ακριβώς σ αυτήν την ιδέα βασίζεται και το βραβευμένο από το Υπουργείο Πολιτισμού έργο του Γιώργου Μπέλλου, “Παιχνίδι ζωής” που παρουσιάζεται στο θέατρο Μπέλλος στην Πλάκα, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Λιακόπουλου, με τον Γιώργη Κοντοπόδη στον πρωταγωνιστικό ρόλο. 6 τυχεροί θα παρακολουθήσουν την παράσταση, λαμβάνοντας μία διπλή πρόσκληση. Συμπληρώνετε τη φόρμα του διαγωνισμού, αναλόγως της ημέρας προτίμησής σας και μπαίνετε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail που θα δηλώσουν.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Γαρυφαλλια Μαουνη
Σμαραγδή Δημητριαδου

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ
ΡΑΦΑΕΛΑ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΥΗ ΤΟΥΡΟΥΝΤΟΥ
ΕΙΡΗΝΗ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ

divider

Μία σάτιρα, που ξεκινάει με την κηδεία του κεντρικού ήρωα του έργου, στην οποία παρευρίσκονται όλοι οι άνθρωποι της ζωής του αλλά… και ο ίδιος… Το γεγονός αυτό γίνεται η αφορμή να ξεδιπλωθεί το κουβάρι της ζωής του. Η σύζυγος, ο πρώτος έρωτας, η νεαρή ερωμένη, η μητέρα, ο πεθερός του, καθώς και πολλά άλλα πρόσωπα της ζωής του, παρελαύνουν από την σκηνή του θεάτρου, δείχνοντας μας τόσο τις εξελίξεις της ζωής του ήρωα αλλά και της εποχής. Ένα «Παιχνίδι ζωής» με αυτά που φαίνονται και αυτά που μένουν κρυμμένα, σε ένα διαρκώς εναλλασσόμενο σκηνικό με 10 συνολικά ηθοποιούς, οι οποίοι υπόσχονται 90 λεπτά γέλιου, συνοδευόμενου με σκέψεις για το σπίτι, για το που κινήσαμε και το που βαδίζουμε, για το χθες, το τώρα και το αύριο…

«Σαν μια ”αόρατη” εικόνα, ο ήρωας του έργου μας, πλανιέται πάνω και γύρω απ’ όσους πέρασαν από τη ζωή του και ξετυλίγει το κουβάρι των σημαντικών στιγμών μέσα από αλλεπάλληλες κωμικές και συγκινησιακές καταστάσεις», σημειώνει για το έργο ο σκηνοθέτης Αλέξανδρος Λιακόπουλος και συνεχίζει:
«Το βραβευμένο σε διαγωνισμό του ΥΠ.ΠΟ. έργο του Γιώργου Μπέλλου, είναι πάντα επίκαιρο και αφορά σε όλους τους ανθρώπους γιατί ο έρωτας, η ζωή, το γέλιο, το δάκρυ και ο θάνατος δεν έχουν φύλο και ηλικία.
Είναι ένα παιχνίδι, που παίζουμε όλοι μας, κερδίζοντας ή χάνοντας διαρκώς παρτίδες.
Ένα ιδιαίτερα καλογραμμένο κείμενο από τον Γιώργο Μπέλλο, το οποίο αποτέλεσε τη βάση που μας δόθηκε για να στηθεί αυτή η παράσταση, η δυσκολία της οποίας έγκειται στις συνεχείς εναλλαγές χώρου, χρόνου και τόπου, που θεωρώ ότι θα συνεπάρειτον θεατή. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής για τους δέκα ηθοποιούς που μοιράστηκαν αυτό το ” ταξίδι ”,από τους μεγαλύτερους Ντίνο και Αννίτα, μέχρι και τους πρωτοεμφανιζόμενους Σταύρο και Εύα, που όλοι δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, για μια παράσταση συνόλου, με τον Γιώργη επικεφαλής σε έναν ρόλο πρόκληση ζωής», καταλήγει ο Αλέξανδρος Λιακόπουλος.

Μαζί με τον Γιώργη Κοντοπόδη συμπράττουν οι: Γεωργία Σιακαβάρα, Γιάννης Κωσταράς, Τατιάνα Άρκου, Σπύρος Κατηφόρης, Σταυρούλα Ντέμκα, Σταύρος Μπαρίκος, Εύα Σταυρογιάννη.
Φιλική συμμετοχή: Ντίνος Σούτης, Αννίτα Μαυρομιχάλη. Να σημειωθεί ότι τα κοστούμια επιμελείται η Κατερίνα Κοντού και το σκηνικό ο Βασίλης Αναστασίου. Βοηθός σκηνοθέτη – χορογραφία η Εύα Σταυρογιάννη.
Φωτογραφίες : Γιάννης Παυλίδης
Μακιγιάζ : Αγγελική Λαβίδα

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 στις 21.30
Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 στις 21.30
Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 στις 18.30

Θέατρο “ΜΠΕΛΛΟΣ”, Κέκρωπος 1, Πλάκα, Τηλέφωνο 210 3229889
Email : fga.theatre@gmail.com

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr