Κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Οι επισκέπτες του Δεκαπενταύγουστου» στο Θέατρο Βαφείο – Σάββατο 8 & Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Η ομάδα Πλάνη, μετά την μεγάλη ανταπόκριση του κοινού και την περσινή επιτυχία της παράστασης, επιμένει στο σύγχρονο ελληνικό έργο και ανεβάζει για δεύτερη χρονιά το έργο της Άννας Ετιαρίδου, «Οι Επισκέπτες του Δεκαπενταύγουστου». Ένα έργο ρεαλιστικό και συγχρόνως συμβολικό, με ήρωες-σύμβολα ενός κόσμου που -αν και είναι πλέον παρελθόν- αποτελεί μέρος της πρόσφατης Ιστορίας μας. τυχεροί θα παρακολουθήσουν την παράσταση, λαμβάνοντας μία διπλή πρόσκληση. Συμπληρώνετε τη φόρμα του διαγωνισμού, αναλόγως της ημέρας προτίμησής σας και μπαίνετε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail που θα δηλώσουν.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΒΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΥΛΙΑ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΑΤΟΣ

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Aναβολή λόγω ανωτέρας βίας

divider

Ελλάδα 1957. Δεκαπενταύγουστος. Έξι γυναίκες, εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους, δουλεύουν σ’ ένα μικρό εργοστάσιο κλωστοϋφαντουργίας και κατοικούν στις ετοιμόρροπες παράγκες που τους παραχωρεί ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου. Τρόμος επικρατεί στην καθημερινότητά τους, καθώς, στην παραμικρή αντίδραση απέναντι στο Αφεντικό, διακυβεύεται η παραμονή τους στο εργοστάσιο και στη στέγη που τους παρέχει. Ώσπου μια σειρά από αναπάντεχα γεγονότα, φέρνει τις έξι εργάτριες σε αδιέξοδο και ο μόνος δρόμος που τους μένει είναι η σύγκρουση με το Αφεντικό. Στη διάρκεια ενός έτους, η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη και μέχρι τον επόμενο Δεκαπενταύγουστο, τίποτα δεν είναι ίδιο…

Το θέμα, η σκηνοθεσία και ο τρόπος παρουσίασης του έργου αγγίζει όλες τις ηλικίες του κοινού, γιατί διαπερνά την ιστορία της μεταπολεμικής Ελλάδας, γιατί οι ήρωες θα μπορούσαν να είναι οι δικοί μας άνθρωποι και η ιστορία τους.

Κείμενο: Άννα Ετιαρίδου
Σκηνοθεσία: Κώστας Δελακούρας

Ερμηνεύουν: Άννα Ετιαρίδου, Γιάννα Σκουλικάρη, Άννα Πλουμίδου, Ηλιάνα Νικολοπούλου, Κατερίνα Μητρούση, Χαρά Καραβασιλείου και ο Κώστας Δελακούρας.

Πρωτότυπη μουσική: Σέργιος Τελλής
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ράνια Κονδύλη
Φωτισμοί-Ηχοληψία: Σάββας Σουρμελίδης
Φωτογραφίες: Μάνος Γεωργίου
Βίντεο: Πέτρος Κιοσές

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στις 21:00 & Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στις 18:30

Θέατρο Βαφείο
Αγίου Όρους 16 |Βοτανικός| 21 0342 5637

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr