Kερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Το Όνειρο ενός Γελοίου” – Σάββατο 10 και Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Ο θεατρικός μονόλογος «Το Όνειρο ενός Γελοίου» του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι, σε ερμηνεία Θωμά Κινδύνη και σκηνοθεσία Άννας Σεβαστής Τζίμα, επιστρέφει στις «Μορφές Έκφρασης».4 τυχεροί θα τους παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους, Σάββατο 10 και Κυριακή 11 Νοεμβρίου – συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Γιώργος Ρόγγας
Βασιλική Κοιτίδη

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Ελενη Χατζηγρηγοριου
Κικη Πασχαλιδου

 

 

divider

Γραμμένο το 1877, από τον μεγάλο Ρώσο δημιουργό, «Το Όνειρο ενός Γελοίου» αποτελεί ένα άκρως διαχρονικό έργο του σήμερα. Πώς ένας άνθρωπος που βρίσκεται στα πρόθυρα της αυτοκτονίας, μέσα σε μια κοινωνία που βρίσκεται στα πρόθυρα της αυτοκαταστροφής θα καταφέρει να βρει το δρόμο του προς το φως; Από πού θα αντλήσει ενέργεια, ελπίδα και κουράγιο για να συνεχίσει να υπάρχει; Ένας άνθρωπος μόνος του αρκεί για να μετατρέψει την κόλαση σε παράδεισο;

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» αποτελεί ένα αριστούργημα γραφής και πλοκής που οδηγεί το θεατή βήμα-βήμα από έναν κόσμο εχθρικό για τον άνθρωπο στην άλλη πλευρά, εκεί όπου η ευτυχία γίνεται πράξη.

Η παράσταση που έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές, προβάλει ένα εξαιρετικό μήνυμα στους θεατές δίνοντας τους την ευκαιρία να προβληματιστούν αλλά και να ταξιδέψουν σ’ έναν κόσμο ονειρικό όπου τα όνειρα μας μπορούν να γίνουν αληθινά!

Το έργο συνεχίζεται για 3η χρονιά με νέα σκηνοθετική ματιά και πρωτότυπη μουσική επένδυση, που απογειώνει την υποβλητική και γεμάτη δυναμισμό ερμηνεία του Θωμά Κινδύνη.

Μετάφραση – Σκηνοθεσία: Άννα Σεβαστή Τζίμα
Διασκευή κειμένου: Θωμάς Κινδύνης
Μουσική: Κωνσταντίνος Ευαγγελίδης
Σκηνικά: Κωνσταντίνα Μαρδίκη
Φωτισμοί – Video προβολές: Παναγιώτης Λαμπής

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Σάββατο 10 Νοεμβρίου στις 21.30 και Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 στις 19.30

Θέατρο Μορφές Έκφρασης
Αλκμήνης 13, Κ. Πετράλωνα

Τηλέφωνο ταμείου
2103464903, 2103464002

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr

One thought on “Kερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Το Όνειρο ενός Γελοίου” – Σάββατο 10 και Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Τα σχόλια είναι κλειστά.