Kερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τον Παντελή Κυραμαργιό στο Κρεμλινο – Παρασκευή 26 Οκτωβρίου

«Δυο Σπιθαμές Ακόμα» στον δρόμο της «Αρετής» καλείται να διανύσει όποιος βρεθεί στο ανανεωμένο KREMLINO την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου. Μια πορεία ενδοσκόπησης, ένα κοίταγμα προς τα μέσα με τη συντροφιά των στίχων, ένα ταξίδι-εξερεύνηση του εαυτού μας με οδηγό τη μουσική που μας ενώνει με την πηγή της ύπαρξής μας. 2 τυχεροί θα τον απολαύσουν παρέα με τους συνοδούς τους – συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


OI NIKHTEΣ

Κωνσταντίνος Παπαναστασίου
Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

divider

Ευτυχήτητα είναι η ικανότητα του ανθρώπου να ανακαλύπτει την ευτυχία, λέει ο Παντελής Κυραμαργιός που αναζητά συνεχώς τρόπους να κάνει στις συναυλίες του ολοένα και περισσότερους συνοδοιπόρους του δεινούς ευτυχητές, ακούραστους δηλαδή εξερευνητές της ευτυχίας.

Τραγούδια θλιμμένα μας παίρνουν απ’ το χέρι και μας εξαγνίζουν. Μας οδηγούν στην κάθαρση. Γιατί «Το νεράτζι είναι πικρό. Μα κάνει καλό γλυκό»

Τραγούδια που συνήθως προσπερνάμε χωρίς να έχουμε νιώσει την ουσία τους, στέκονται μπροστά μας και γίνονται καθρέφτες.

Τραγούδια του Παντελή Κυραμαργιού απο τα δύο προσωπικά του άλμπουμ, ακυκλοφόρητες συνθέσεις του αλλά και δικές του εκδοχές σε αγαπημένα παραδοσιακά και αναπάντεχα σύγχρονα τραγούδια.

Επι σκηνής με τον Παντελή θα είναι ο Γιάννης Ταυλάς στην ηλεκτρική κιθάρα, το μεταλλόφωνο και το μπουζούκι, ο Δημήτρης Καζάνης στο βιολί, ο Θανάσης Μάντζαρης στο πιάνο και ο Γιάννης Καρακατσάνης στα κρουστά.

Στη βραδιά συμμετέχουν οι Εnμπυristas, ένα νέο γκρουπ που κάνει τα πρώτα του βήματα στο χώρο του έντεχνου-ροκ τραγουδιού.

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Ώρα έναρξης:  22.30

Κρεμλινο
Χαΐδαρίου 6 & Κάστορος, Πειραιάς
τηλ. 210 4100010

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr