Kερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την μουσική παράσταση Έρωτας μωρό μου … Έλα στο ρυθμό μου ! με την Ελένη Δήμου @ Ρυθμός Art Theater – Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου ο Ρυθμός υποδέχεται μια από τις πιο ζεστές γυναικείες φωνές του Ελληνικού πενταγράμμου την Ελένη Δήμου. Τραγούδια ερωτικά για όσους ζουν τον έρωτα.. μα και για εκείνους που πονούν από ένα χωρισμό . Τραγούδια που αγαπήσαμε , που τραγουδήσαμε μόνοι ή με παρέα. Δίνουμε την ευκαιρία σε 2 τυχερούς, να κερδίσουν απο μια διπλή πρόσκληση και να την ακούσουν-απολαύσουν ,συμπληρώνοντας μόνο τα στοιχεία τους στην φόρμα συμμετοχής.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Νικος Γερμάνης
Κατερινα Αποστολατου

divider

Τραγούδια που αφιερώσαμε στο ταίρι μας αλλά και τραγούδια που σιγοψιθυρίσαμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα . Τραγούδια παλιότερα αλλά και νεότερα ..

Όλα ερμηνευμένα από την πιο αισθαντική βελούδινη ερωτική γυναικεία φωνή του Ελληνικού μουσικού πενταγράμμου . Η φωνή της ιδιαίτερη , η παρουσία της ξεχωριστή , το χρώμα της φωνής της και τα σγουρά μαλλιά της φωνάζουν το όνομα της ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΟΥ !!! Έρωτας μωρό μου … Έλα στο ρυθμό μου ! Στον ανακαινισμένο Ρυθμός Art Theater στις 6 και 13 Οκτωβρίου Η Ελένη Δήμους για Δυο βραδιές γεμάτες μελωδίες ερωτικές !! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΡΔΙΑΣ !!!!

Συντελεστές :

Πιάνο-φωνή Μαρίνα Τσοκάνη
Κιθάρα-φωνή Πάνος Νικολακόπουλος
Τύμπανα-Παύλος Λογαράς
Μπάσο-Γιώργος Πολίτης

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018 στις 22.30

Ρυθμός Art Theater

Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη

Τηλ: 210 975 0060

E-mail: info@rythmostage.gr

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr