Kερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τον Κωνσταντίνο Θαλασσοχώρη στη Σφίγγα – Πέμπτη 18 Οκτωβρίου

Ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης τις Πέμπτες 18 και 25 Οκτωβρίου, μας προσκαλεί στη μουσική σκηνή Σφίγγα σε ένα αφιέρωμα στις καντάδες και την αισθητική τους με τίτλο “Ήρθα κι απόψε στα σκαλοπάτια σου”. 2 τυχεροί θα τον ακούσουν παρέα με τους συνοδούς τους, την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου – συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Μιχάλης Τσεσμετζής
Κωνσταντινα Δρελλια

divider

Ο τίτλος είναι από το ομώνυμο τραγούδι του 1961 (σε στίχους των Χαράλαμπου Βασιλειάδη και Νίκου Μουρκάκου, σε ενορχήστρωση, solo μπουζούκι και μουσική, του Γιώργου Ζαμπέτα) με ερμηνευτές τον Πέτρο Αναγνωστάκη και την Ρούλα Καλάκη. Ταιριάζει απόλυτα με το θέμα της παράστασης και άμα τω ακούσματι μας προδιαθέτει γι αυτό που ακολουθεί. Εκεί που ο έρωτας διάφανος και γλαφυρός ακούει μια φωνή κι έναν αναστεναγμό, σαν πρίμο σεκόντο κι οι σκάλες το σκηνικό μιας “απόστασης ευγενείας” λίγο πριν την ένταση του λυγμού.
Καλεσμένες του οι Αιμιλία Φασιλή από το συγκρότημα “Kulamacus” (18/10) και η Νικόλ Σαραβάκου (25/10).

Ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης, στην πιο ώριμή του φάση καλλιτεχνικά, «χτίζει» στη Σφίγγα, με νότες, λέξεις και χρώματα, ευαίσθητες στιγμές μουσικής και πρόζας ενός άδολου έρωτα.
Αν υπήρξε αλήθεια η Αρεθούσα τότε κι ο Ερωτόκριτος βρίσκει τη ρωγμή στο σήμερα για να εκφραστεί και να τοποθετηθεί ξανά… για την τιμή, τη φιλία και το κουράγιο.
Μαζί του οι μουσικοί Αλέξανδρος Κούρος στο πιάνο, Μάριος Παπούλιας στο βιολί και Νίκος Σταδιάτης στο ακορντεόν. Συμμετέχουν οι Ήρα Σαλταγιάννη και Λίνος Αρσένης.

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Ώρα έναρξης: 21.30

Μουσική Σκηνή «Σφίγγα» – Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13), Εξάρχεια – Νεάπολη.

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr