Κερδίστε 1 διπλή πρόσκλήση για το live του Orient Express στο Half Note – Τετάρτη 17 Οκτωβρίου

Ο δεξιοτέχνης σολίστας Κυριάκος Γκουβέντας και η ομάδα «Βιολιστές της Στέγης του Κόσμου» μας προσκαλούν σε ένα μουσικό οδοιπορικό, επηρεασμένο από τις μελωδίες και τα τραγούδια της φημισμένης διαδρομής του θρυλικού Orient Express. Ταξιδεύουμε από την Κωνσταντινούπολη έως τη Βιέννη, τη Βουδαπέστη και το Παρίσι, από τις ανατολίτικες μελωδίες και τα τραγούδια της Πόλης, το βαλς, το τάνγκο, τα τραγούδια της Εντίθ Πιάφ, το σουίνγκ, τις πόλκες έως και τα ουγγαρέζικα τσάρδας. Την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου, ένας τυχερός με τον/την συνόδο του μπορεί να βρεθεί στο Half Note, συμπληρώνοντας μόνο την φόρμα συμμετοχής.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Orient Express στο Half Note – Τετάρτη 17 Οκτωβρίου

1d 12h 57m 2s

 

divider
Στα «βαγόνια» με τις μουσικές του κόσμου, η μυστηριακή μαγεία της Ανατολής γίνεται η «ατμομηχανή» που μας μεταφέρει στην παριζιάνικη ατμόσφαιρα της εποχής του μεσοπολέμου.

Συνταξιδιώτες του Κυριάκου Γκουβέντα είναι ο Γιάννης Τσέρτος στο πιάνο, η Εύη Μάζη στο φλάουτο και το τραγούδι και η ομάδα των «Βιολιστών Της Στέγης του Κόσμου» που αποτελείται από τους Δέσποινα Συρίγου, Βαγγέλη Βοττέα, Κώστα Κοκκαλιάρη, Αλέξανδρο Αρχοντή και Ραφαήλ Βλαστάρη.

ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου, 21:30

HALF NOTE JAZZ CLUB

Τριβωνιανού 17, Μετς

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr

Υποβολή σχολίου