Kερδίστε 8 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Αρπακτικά» – Δευτέρα 14 & Τρίτη 15 Mαίου

Ο εικαστικός Νίκος Μαραμαθάς, ιδρυτικό μέλος του Skrow Theater Group από το 2012, παρουσιάζει στη σκηνή του skrow τη δεύτερη σκηνοθετική του δουλειά. Καταπιάνεται με το καινούργιο συγγραφικό έργο του Βασίλη Μαυρογεωργίου: Αρπακτικά. 8 τυχεροί θα την παρακολουθήσουν, Δευτέρα 14 & Τρίτη 15 Mαίου, συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στη φόρμα συμμετοχής, της όποιας ημέρας επιλέξουν. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν στο email που θα δηλώσουν.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΜΑΙΟΥ
ΑΡΓΥΡΩ ΓΚΙΛΑ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΝΩΛΗ
ΤΡΙΤΗ 15 ΜΑΙΟΥ
Παυλος Φιορεντζης
Κατερίνα Κάλχερ
Νεκτάριος Παλατιανος
Ελενη Δριβιλα

 

divider

Η Φ. βλέπει ένα όνειρο ή μήπως εφιάλτη; Μια σειρά απρόσμενων γεγονότων την οδηγούν σε μια περιπέτεια. Η λογική της δοκιμάζεται. Το πραγματικό παραμορφώνεται, οι άνθρωποι γύρω της γίνονται ζώα, ο χώρος είναι πλέον σχετικός, ο χρόνος την πιέζει, την σκοτώνει αργά. Θα ξυπνήσει τελικά η Φ.;

O Συγγραφέας για το έργο

Πρόκειται για ένα έργο με έντονο υπαρξιακό περιεχόμενο που δανείζεται στοιχεία από διάφορα θεατρικά ήδη. Ο συγγραφέας, τέμνοντας την ίδια την ύπαρξη, προσπαθεί να δει τι κρύβεται πίσω από αυτήν εξερευνώντας τα όρια της ανθρώπινης ψυχής, τις σκιές του υποσυνείδητου και τη δύναμη της αγάπης. Κάθε σκηνή ισορροπεί ανάμεσα σε όνειρα και εφιάλτες που βλέπουμε στον ύπνο μας, αλλά και με τα μάτια ανοιχτά. Τα Αρπακτικά για να επιβιώσουν αρπάζουν κάθε ύπαρξη που ακροβατεί ανάμεσα στη ζωή και στο θάνατο. Μετά τον ερχομό τους τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο.

Σημείωμα Σκηνοθέτη

Αφαιρώντας αρκετά στοιχεία που συνθέτουν μια πιο κοινή οπτική της πραγματικότητας, κατέληξα, μέσω αρκετού αυτοσχεδιασμού σε φόρμες που δίνουν την δυνατότητα στους ηθοποιούς να εκφραστούν τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Μην δίνοντας βάση τόσο στο τι εννοεί το κείμενο, αλλά περισσότερο τι εντύπωση μου δημιουργεί, προσπάθησα να συνθέσω σε εικόνες όλες τις πληροφορίες που είχα στα χέρια μου.

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gifΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενο: Βασίλης Μαυρογεωργίου
Σκηνοθεσία: Νίκος Μαραμαθάς
Κουστούμια/ Σκηνικά: Nίκος Μαραμαθάς
Bοηθός σκηνοθέτη: Ιωάννα Μακαβέι
Παίζουν: Χρύσα Βακάλη, Γιάννης Κατσιμίχας, Νεκταρία Κουτσογεωργοπούλου, Ιάσων Μπίττερ, Στέλιος Χατζηγεωργίου

Διάρκεια: 90 λεπτά

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Δευτέρα 14 & Τρίτη 15 Mαίου στις 21.15

Skrow Theater, Αρχελάου 5, Παγκράτι – 210.72.35.842
www.skrowtheater.com

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr