Kερδίστε 8 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Και τα αγόρια κλαίνε” – Τετάρτη 25 & Πέμπτη 26 Aπριλίου

Το Θέατρο «ΜΠΕΛΛΟΣ» παρουσιάζει το ψυχολογικό θρίλερ «Και τα αγόρια κλαίνε», του Μιχάλη Παπαδόπουλου, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Λιακόπουλου, με τον Γιώργη Κοντοπόδη στο ρόλο του serial killer John Gacy.

Μετά την επιτυχία της περσινής παράστασης «Και τα αγόρια κλαίνε» του Μιχάλη Παπαδόπουλου, το έργο παρουσιάζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά με μια νέα σκηνοθετική ματιά από τον Αλέξανδρο Λιακόπουλο. Ο μονόλογος γίνεται διάλογος. Το πρώτο θύμα του John Gacy, ο μικρός Timothy ζωντανεύει στη σκηνή και συνομιλεί με τα μάτια του με τον άνθρωπο που του αφαίρεσε τη ζωή, ζητώντας να μάθει το γιατί. 8 τυχεροί θα δουν την παράσταση, Τετάρτη 25 & Πέμπτη 26 Aπριλίου, λαμβάνοντας από μία διπλή πρόσκληση. Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής -ανάλογα με την ημέρα προτίμησης- και εφόσον είστε ένας από τους τυχερούς, σας ειδοποιούμε στο email που έχετε δηλώσει.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΑΘΗΝΑ ΤΖΟΥΡΤΖΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΑΣΙΟΣ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΑΛΑ
ΙΟΥΛΙΑ ΚΑΡΑΜΗΤΣΑ

ΠΕΜΠΤΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Ιωαννα Χρυσανθακη
Κάρολος Παπαχρήστος
Ειρηνη Πετροβατζη

 

divider

(λίγα λόγια για το έργο)
Ο Τζον Γουέην Κέισυ είναι υπόδειγμα αμερικανού πολίτη της δεκαετίας του 1960. Ευτυχισμένος οικογενειάρχης, επιτυχημένος επιχειρηματίας, σημαντικό μέλος της κοινωνίας με έντονο κοινωνικό έργο. Ζει με τη σύζυγό του και τα παιδιά του κι εργάζεται στην αλυσίδα εστιατορίων του πεθερού του. Την ημέρα είναι αξιοσέβαστος και ευυπόληπτος… Τη νύχτα αλλάζει πρόσωπο όταν μπαίνει στο αυτοκίνητο του και κυκλοφορεί στους δρόμους. Εμφανίζεται ο Πόγκο… ο κλόουν… εκείνος που αγαπάει τα νεαρά αγόρια…. το λευκό τους δέρμα… την απαλή τους μυρωδιά. Τα νεαρά αγόρια που καταλήγουν να κοιμούνται στο υπόγειο , αφού τελειώσει μαζί τους… αφού τα έχει κάνει να κλάψουν.

Βασισμένος στην αληθινή ζωή του Αμερικανού Τζον Γουέην Κέισυ ή αλλιώς Πόγκο ο κλόουν, το έργο του Μιχάλη Παπαδόπουλου μάς δείχνει τη ζωή ενός από τους πιο γνωστούς κατά συρροή δολοφόνους της Αμερικής, ενός ανθρώπου που βίασε, σκότωσε και έθαψε κάτω απ το σπίτι του 33 νεαρά αγόρια και καταδικάστηκε σε θάνατο – αμετανόητος – αφού αποκαλύφθησαν όλες οι στυγερές δολοφονίες που είχε κάνει…

Το έργο παρουσιάζεται σε Σκηνοθεσία Αλέξανδρου Λιακόπουλου,
Παίζουν: Γιώργης Κοντοπόδης στο ρόλο του serial killer John Gacy. Στο ρόλο του Timothy ο πρωτοεμφανιζόμενος ηθοποιός Γιώργος Ντάβος
Διάρκεια παράστασης : 80 λεπτά
Η παράσταση είναι αυστηρώς ακατάλληλη για τα παιδιά.

Trailer της παράστασης:
https://www.youtube.com/watch?v=c2s_fHApMis

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Τετάρτη 25 & Πέμπτη 26 Aπριλίου στις 21:45
Θέατρο “ΜΠΕΛΛΟΣ”, Κέκρωπος 1, Πλάκα, Τηλέφωνο 210 3229889
Email : fga.theatre@gmail.com

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr