Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Joshua Immanuel” – Δευτέρα 19 Μαρτίου

Ο Πολυχώρος Πολιτισμού Διέλευσις παρουσιάζει την παράσταση “Joshua Immanuel” σε σύλληψη – ιδέα, δραματουργική επεξεργασία, σκηνοθεσία Χρυσάνθης Κορνηλίου, από την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου και κάθε Κυριακή και Δευτέρα για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.2 τυχεροί μας φίλοι θα την παρακολουθήσουν την Δευτέρα 19 Μαρτίου, λαμβάνοντας από μία διπλή πρόσκληση. Συμπληρώνετε τη φόρμα του διαγωνισμού και μπαίνετε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail που θα δηλώσουν.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Ασπασια Γιαννου
Θεόδωρος Προπατορίδης

 

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Το “Joshua Immanuel” είναι μια σύνθεση κειμένων πάνω στη ζωή και τη διδασκαλία του Ιησού. Το κείμενο της παράστασης προέρχεται από το κατά Λουκάν Ευαγγέλιο, από τους παπύρους της Ναγκ Χαμμαντί, από το βιβλίο του Στυλιανού Ατεσλή “Τζόσουα Ιμμάνουελ” και κυρίως από το έργο του Χαλίλ Γκιμπράν “Ιησούς ο Υιός του Ανθρώπου”.

Ο χώρος που θα φιλοξενήσει την παράσταση γίνεται η σκηνή ενός εσωτερικού δράματος, όπου οι λέξεις, τα λόγια, τα κείμενα, είναι οι αφορμές για να δούμε τα ίχνη των πόθων της ψυχής μας. Να δούμε αυτό που μας διαμηνύεται μυστικά, ανεπαίσθητα και που η παράσταση δυναμώνει τον ήχο του. Το φέρνει στην οθόνη της συνειδήσεως και το μετατρέπει σε επιτακτική ανάγκη και διάπυρη επιθυμία, το κάνει αίτημα και προσευχή, αλλά και μελωδία ύπαρξης.

Ως παράσταση, το “Joshua Immanuel” είναι ένα έργο που δεν επενδύει στην εξωτερική δράση, αλλά έχει σαν στόχο μια εσωτερική κινητοποίηση για δράση, μέσα στον άδηλο χώρο της ψυχής. Η σκηνή είναι μόνο η αφορμή.

Συντελεστές:
Σύλληψη – ιδέα / Δραματουργική επεξεργασία / Σκηνοθεσία: Χρυσάνθη Κορνηλίου
Κίνηση: Therese Vandamme
Μουσική επιμέλεια: Σωτήρης Οικονόμου
Σχεδιασμός φωτισμού: Γιώργος Σηφάκης
Χειρισμός κονσόλας φωτισμού & ήχου: Βιολέτα Κυριάκου
Διεύθυνση παραγωγής: Σωτήρης Οικονόμου
Curator: Γιώργος Γραμματικός

Παίζουν οι ηθοποιοί:
Βίκυ Ευαγγέλου, Τόνια Ζησίμου, Μάρκος Ζωίδης, Σταμάτης Σταματέλλης, Χρυσάνθη Κορνηλίου

Διάρκεια παράστασης: 2 ώρες

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Δευτέρα 19 Μαρτίου στις 20.00

Πολυχώρος Πολιτισμού Διέλευσις
Λέσβου 15 & Πόρου, Κυψέλη
τηλ: 210-8613739
dieleusis@gmail.com, www.dieleusis.gr

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr