Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Ο Δίας…ξαναγύρισε” @ Θέατρο Αλκμήνη – Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου

Ένας ολύμπιος θεός έρχεται στην Ελλάδα, μετά από εκατό χρόνια. Το ανθρώπινο δυναμικό που έχει στη διάθεσή του, οι Νεοέλληνες δηλαδή, τον οδηγεί, αυτή την φορά, να παρατηρήσει, να κρίνει, να αξιολογήσει. Να αξιολογήσει τις πράξεις, τις ιδέες, τις συνήθειες, τη στάση τους απέναντι στη ζωή. 2 τυχεροί μας φίλοι θα την παρακολουθήσουν την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, λαμβάνοντας από μία διπλή πρόσκληση. Συμπληρώνετε τη φόρμα του διαγωνισμού και μπαίνετε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail που θα δηλώσουν.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

ΦΙΛΟΜΕΝΗ ΙΑΚΩΒΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΡΙΚΗΣ

 

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Ένας Δίας που έχει να διαχειριστεί όλες τις ψηφίδες που συνθέτουν την πρώτη ύλη της ελληνικότητας, με τα διαχρονικά, αλλά και τα νέα στοιχεία που, κατά καιρούς, καθιερώνονται. Παράλληλα, σε πλήρη έκθεση, είναι και οι περιβόητες, ιδιωτικές στιγμές του θείου ζεύγους, Δία και Ήρας, με όλες τις παρατυπίες ενός ένθεου αρσενικού, αλλά και όλες τις αδυναμίες μιας θεάς με εξάρσεις θνητής.

Μια παράσταση, που διατρέχει αποτελεσματικά την ιδιωτική, αλλά και τη δημόσια ζώνη, επισημαίνοντας ότι “ο άνθρωπος είναι ένα πλάσμα που είναι συνεχώς «υπό κατασκευήν», αλλά επίσης, κατά ένα παράλληλο τρόπο, πάντα σε μια κατάσταση αέναης καταστροφής”. Μια σατυρική κωμωδία που συνδυάζει τον μύθο και την αλήθεια, για να μπορεί να αγγίζει την πραγματικότητα πιο αιρετικά, αλλά και πιο δυναμικά.

Κείμενο & σκηνοθεσία : Άγγελος Μοσχονάς
Ήχο & Φώτα: Ανδρέας Καραμανλής
Φωτογραφίες: Βαρβάρα Κεχαγιά
Πρωταγωνιστούν : Ελένη Φιλίνη, Χρήστος Φωτίδης, Βαγγέλης Πυρινής, Ντίνα Βούρτση, Γιώργος Καπετανάκος, Κατερίνα Πυρινή
guest star: Γιώργος Κωνσταντίνου

Διάρκεια παράσταση: 95’ χωρίς διάλειμμα

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στις 21:00
Θέατρο Αλκμήνη, Αλκμήνης 8-12, Γκάζι (Στάση Μετρό: Κεραμεικός) || Τηλέφωνο για πληροφορίες και κρατήσεις: 210 3428650 (καθημερινά μετά τις 17.30)

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr