Kερδίστε το βιβλίο «Ψυχή Γραμμένη» τoυ Κώστα Μπέζα

Από τις εκδόσεις Πνοή κυκλοφορεί το βιβλίο τoυ Κώστα Μπέζα με τον τίτλο «Ψυχή Γραμμένη»Σας προσφέρουμε το βιβλίο για να σας ταξιδέψει και εσάς και να σας πάρει μαζί του ! Ο νικητής θα ανακοινωθεί μετά από ζωντανή κλήρωση την Τρίτη 9 Ιανουαρίου στην διάρκεια της εκπομπής του Κωνσταντίνου Ιωακειμίδη, “V.I.P” (18.00 – 20.00) στο ραδιοφωνό μας!

*Ο διαγωνισμός αφορά αποκλειστικά κατοίκους Αττικής, καθώς η παραλαβή του βιβλίου, θα γίνει από τον εκδοτικό οίκο (δεν υπάρχει πιθανότητα αποστολής στην περιφέρεια).

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ

Αλεξία Λυμπέρηdivider
Κάτι από τη δική σου γιαγιά ή τον δικό σου παππού καλείσαι να εντοπίσεις διαβάζοντας αυτό το βιβλίο. Γιατί ενώ τα πρόσωπά τους είναι για τον καθένα διαφορετικά, οι ρόλοι κατά βάθος είναι ίδιοι. Ίσως πάλι συναντήσεις εκείνο το εγγόνι που έχεις καλά φυλαγμένο στις παλιές σου μνήμες. Μέσα από τραγούδια, χρώματα, μυρωδιές, συναισθήματα, παραστάσεις και βιώματα, μπορεί να θυμηθείς πώς ήταν το καταφύγιο της δικής σου κρυμμένης αθωότητας. Γιατί το πιο ανθεκτικό σπίτι μας, είναι τελικά οι παιδικές αναμνήσεις.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Ο Κώστας Μπέζας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970 και μεγάλωσε στο Περιστέρι. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη δημοσιογραφία το 1995 και την ίδια χρονιά ξεκίνησε να εργάζεται στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο μέχρι το 2005. Έγραψε για χρόνια σε πολιτικές και αθλητικές εφημερίδες, έχει δημοσιεύσει άρθρα σε ένθετα και περιοδικά. Γράφει για όσα μπορούν να συγκινήσουν και να περιγράψουν την αλήθεια Έχει γράψει ένα ακόμη βιβλίο. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες.

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr