Kερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για τους Δημήτρη Υφαντή και Haig Yazdjian @ Σφίγγα, Παρασκευή 27/10 (Οι νικήτριες)

Περιδιαβαίνοντας στα μονοπάτια της μουσικής παράδοσης, καθένας από τη δική του μάνα-γη, ο Δημήτρης Υφαντής (Καίγομαι και σιγολιώνω, Μυστικά πως σ’ αγαπώ) και ο Haig Yazdjian (Ξενιτιά – Bingeol) συναντιούνται ζωντανά, στη σκηνή της Σφίγγας, την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, συνεχίζοντας έτσι μια φιλία που μετρά πάνω από είκοσι χρόνια!
5 τυχεροί θα παρακολουθήσουν το live (διπλή πρόσκληση εισόδου, χωρίς ποτό), συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στη φόρμα συμμετοχής.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

OI NIKHTΡIEΣ

Bασιλικη Χονδρου
Μαρια Μπιρακη
Μαρινα Ριζου
Σταυρούλα Κεμπερά

divider

Σεμνοί και ιδιαίτεροι και οι δύο, έχουν δώσει, ο καθένας από την πλευρά του, τη δική τους αισθητική προσέγγιση στο σύγχρονο ελληνικό “ethnik” ήχο.
Ένας κόσμος πλούσιων εμπειριών από προηγούμενες μεγάλες συνεργασίες, ενορχηστρώσεις και συνθέσεις, ξεδιπλώνεται στη σκηνή παντρεύοντας τα φαινομενικά αντίθετα. Χιούμορ, ρυθμός, ταξιδιάρικες μελωδίες, προσφέρονται ειλικρινά και άμεσα στον κόσμο. Πέντε υπέροχοι μουσικοί προσθέτουν το ταλέντο τους σε αυτή την υπέροχη παρέα που έρχεται να μας ταξιδέψει τις Παρασκευές 20 και 27 Οκτωβρίου στη μουσική σκηνή Σφίγγα.

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
sfiggamusic@gmail.com
www.sfiga.gr

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017
Ώρα έναρξης: 22.30

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr