Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τους Χριστίνα Μαραγκόζη, Λάμπρο Καρελά, Χρήστο Γιαννόπουλο @ Ρυθμός Stage στις 07/10 (Οι νικήτριες)

Η Χριστίνα Μαραγκόζη , ο Λάμπρος Καρελάς και ο τραγουδοποιός Χρήστος Γιαννόπουλος σε ένα μοναδικό πρόγραμμα για τρεις εμφανίσεις στον Ρυθμό Stage. Μια συνάντηση φίλων και συνεργατών στην δισκογραφία (και όχι μόνο) εδώ και αρκετά χρόνια. 2 τυχεροί θα βρεθούν εκεί , κερδίζοντας απο μια διπλή πρόσκληση με μπύρα/κρασί  – συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που δηλώσατε, εφόσον είστε ανάμεσα στους τυχερούς.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

OI NIKHTΡΙEΣ

ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗ
ΑΝΘΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

divider

Και οι τρεις μαζί σε μια σπάνια συνάντηση ενώνουν τις φωνές, τις ιδέες τους και την αγάπη τους  για το τραγούδι και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που θα συζητηθεί και θα αγαπηθεί. Μια επιλογή σπουδαίων τραγουδιών από την προσωπική τους δισκογραφία, από τη συνεργασία τους με τον τραγουδοποιό Χρήστο Γιαννόπουλο  αλλά και από τους μεγάλους συνθέτες  Χατζιδάκι, Ζαμπέτα, Θεοδωράκη, Λοΐζο, Ξαρχάκο, Βαρδή, Τσιτσάνη, Κραουνάκη, Σαββόπουλο… και τραγούδια εκπλήξεις.

Τραγούδια διαχρονικά, που αγαπούν και οι τρεις και τα κουβαλάνε σαν μια βαριά κληρονομιά όλα αυτά τα χρόνια. Μια προσέγγιση στο ελληνικό τραγούδι με τον σεβασμό και την ευγένεια που του αξίζει.

Κι επειδή τα λόγια δεν περιγράφουν πάντα το συναίσθημα, τις αισθήσεις, την μέθεξη και την ψυχική ανάταση που μπορεί να νιώσει ο καθένας μας ακούγοντας ένα τραγούδι… Ας μιλήσουν τα τραγούδια.

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Σάββατο 7 Οκτωβρίου
Ώρα προσέλευσης 22:30

Ρυθμός Stage
Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Τηλ: 210 975 0060
E-mail: info@rythmostage.gr

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr