Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τον Ηλία Λιούγκο @ Galerie Δημιουργών στις 14/10 (Οι νικήτριες)

Ο τραγουδοποιός και τραγουδιστής Ηλίας Λιούγκος, υπήρξε επί 20 χρόνια μαθητής φίλος και βασικός ερμηνευτής του Μάνου Χατζιδάκι. Κοντά του διδάχτηκε την ερμηνεία και τη σύνθεση στο τραγούδι και τραγούδησε σε πολλούς δίσκους και σε αμέτρητες συναυλίες του συνθέτη εντός και εκτός Ελλάδος.  τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν μια όμορφη βραδιά, λαμβάνοντας μία διπλή πρόσκληση. Συμπληρώνετε τη φόρμα του διαγωνισμού και μπαίνετε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail που θα δηλώσουν.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΟΙ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ

ΕΛΕΝΗ ΒΑΛΙΑΚΑ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗ

divider

Με τη Δέσποινα Στεφανίδου που τον συνοδεύει στο πιάνο και τραγουδάει, για ένα βράδυ στη Galerie Δημιουργών, θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα βασισμένο σε τραγούδια Μάνου Χατζιδάκι, Ηλία Λιούγκου και άλλων.

Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα θα περιέχει:

Α) Τραγούδια Ηλία Λιούγκου από προηγούμενους κύκλους όπως “Κωμοπόλεις”, Της ιστορίας το ποδήλατο, “Το φιλί μου ταξιδεύει”, “Θα τραγουδήσω απόψε για μένα” και τραγούδια απ’ τον καινούριο δίσκο με τίτλο “Ποιος;” Που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες.

Β) Τραγούδια Μάνου Χατζιδάκι, από τους κύκλους: Ρωμαϊκή αγορά”, “Αντικατοπτρισμοί”, Αθανασία “Μεγάλος Ερωτικός” “Λαϊκή Αγορά”, “Αμέρικα-Αμέρικα”, και άλλα τραγούδια του συνθέτη.

Γ) Τραγούδια άλλων συνθετών όπως Μίκη Θεοδωράκη, Ορφέα Περίδη, Νίκου Ξυδάκη, Ηπειρώτικα, Βασίλη Τσιτσάνη και ……που θα είναι εκτός προγράμματος και θα προκύπτουν εκείνη τη στιγμή.

Ενδεικτικά παραθέτουμε κάποιους τίτλους τραγουδιών:
Ήρθε βοριάς ήρθε νοτιάς, Μη σκέφτεσαι Γερμανικά, Αθανασία, Κεμάλ, Κωμοπόλεις, Ζανέτα, Τσάμικος, Έτσι και περάσει ένας χρόνος, Περιμπανού, Γεννήθηκα για να πονώ, Δεροπολίτισα, Για την αγάπη λίγοι, Για πού το ‘βαλες καρδιά μου, Χάρτινο το φεγγαράκι Στην αρχή των τραγουδιών και……..

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Ώρα Προσέλευσης: 21:15
Ώρα έναρξης: 21:30
Ημέρα Παράστασης: Σάββατο 14 Οκτωβρίου

Galerie Δημιουργών
Χελιδονούς 28, Κηφισιά
www.galeriedimiourgon.gr
www.facebook.com/galeriedimiourgon
Λεωφορεία: 504, 522, 523, 543, 721, Β9
Πληροφορίες – Κρατήσεις : 210 6251732

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr