Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για το μιούζικαλ «Αστέρι της Ερήμου – Ναλιμάρ» @ Βεάκειο στις 19/09 (Οι νικητές)

Το πρωτοπόρο για την Ελλάδα Μιούζικαλ «Αστέρι της Ερήμου – Ναλιμάρ» σε λιμπρέτο Μάνιας Βλαχογιάννη και μουσική του συνθέτη Balsam7teen έρχεται με εκλεκτούς ερμηνευτές, χορευτές και ηθοποιούς από την Ελλάδα και τη Λυρική Σκηνή Κύπρου για μια και μοναδική παράσταση στο ΒΕΑΚΕΙΟ την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017. 5 τυχεροί θα απολαύσουν την παράσταση κερδίζοντας απο μια διπλή πρόσκληση, δηλώνοντας τα στοιχεία τους στην φόρμα συμμετοχής. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο email που δηλώσουν, την προηγούμενη μέρα.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Αναστασία Κατσίνα
Γιώργος Καλημερης

 

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Συγγραφέας του λιμπρέτου και του ομότιτλου βιβλίου λογοτεχνίας (Εκδόσεις ΝΟΗΣΗ) είναι η Μάνια Βλαχογιάννη, χαρισματική crossover ερμηνεύτρια με διεθνείς δισκογραφικές κυκλοφορίες, μουσικός και ηθοποιός. Μέσα από μια σαγηνευτική ιστορία αγάπης με φόντο την παραμυθένια και μυστηριώδη Ανατολή και έναν εξαιρετικά πλούσιο, ποιητικό τρόπο γραφής, στέλνει το μήνυμα της τόλμης να ακολουθήσουμε πιστά τα ιδανικά μας στην αέναη αναζήτηση της πραγματικής ευτυχίας.

Ο εμπνευσμένος έλληνας συνθέτης Balsam7teen, έχοντας στο δυναμικό του πολυάριθμα τραγούδια, μελοποιημένη ποίηση, δισκογραφικές συνεργασίες και θεατρική μουσική, συνέθεσε 34 μουσικά θέματα για το «Αστέρι της Ερήμου – Ναλιμάρ» συνδυάζοντας αριστουργηματικά το κλασσικό στοιχείο με τη ροκ όπερα και τις ανατολίτικες jazz μελωδίες.

Η Μάνια Βλαχογιάννη και ο Balsam7teen δεν σταμάτησαν στη δημιουργία ενός «κλασσικού» μιούζικαλ. Τόλμησαν να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα και να ενσωματώσουν στη δομή του έργου στοιχεία λυρικού χοροδράματος δημιουργώντας ένα λαμπερό μουσικοθεατρικό έργο με ένα ιδιαίτερο και μοναδικό στο είδος του καλλιτεχνικό ύφος.

Μετά από επιτυχημένες παραστάσεις υπό την αιγίδα του Ομίλου για την Unesco Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος στον ΙΑΝΟ, Θέατρο Pierce, Δημοτικά Θέατρα και Πολυχώρους Τέχνης της Αθήνας και τη μετάδοση του από Δημοτικά Ραδιόφωνα, το 3ο Πρόγραμμα και περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΤ, το «Αστέρι της Ερήμου – Ναλιμάρ» έρχεται στο Βεάκειο για μία και μοναδική παράσταση με τη συμμετοχή καλλιτεχνών της Λυρικής Σκηνής Κύπρου με επίκεφαλής την Ιδρύτρια και Καλλιτεχνική Διευθύντρια της Λ.Σ.Κ., διεθνώς καταξιωμένη σοπράνο Ιόλη Μουστερή.

Ερμηνεύουν:
Σαχριμάν: Σταύρος Σαλαμπασόπουλος
Ναλιμάρ: Λίλα Σταθοπούλου (χορός) – Σμαράγδα Βαγγελή (τραγούδι)
Σαρανσίλ: Μάνια Βλαχογιάννη
Θεά Μοίρα: Ιόλη Μουστερή(Λ.Σ.Κ.)
Ισραφέλ: Βασίλης Ασημακόπουλος
Σαγκάρ: Μάριος Ανδρέου(Λ.Σ.Κ.)
Το τραγούδι της έναρξης ερμηνεύει η Μαριάννα Κουκουτσάκη
Αφηγητής: Γιάννης Δεγαΐτης

Χορεύουν:
Νταλίλα – Χανούμισσα: Φωτεινή Παπασταύρου (χορός Οριεντάλ)
Ιέρειες – Μάγισσες: Αλεξάνδρα Γιαννακοπούλου, Ζωή Παπαδοπούλου,Ναταλία Ροδανού
Γυναίκες του παλατιού – Φωνητικό σύνολο από Ελλάδα & Κύπρο (με αλφαβητική σειρά):
Ρέα Βουδούρη, Μαριάννα Κουκουτσάκη, Σωτηρία Μελκή, Μυρσίνη Μορέλι, Σταύρη Μουτζουρίδη, Κατερίνα Μποτώνη – Κούρατς, Ελευθερία Στάμου, Καλλιόπη Τζιβανάκη, Γιούλη Φιλιππίδου, Ιουλία Φλώρου, Μαρία Χατζημανώλη, Ευανθία Χριστοπούλου

Σκηνοθετική επιμέλεια: Γιάννης Δεγαΐτης
Χορογραφίες: Μαρίζα Βινιεράτου

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017
 Βεάκειο Θέατρο
Λόφος Προφήτη Ηλία, Πειραιάς
Τηλ.: 210 4226330
Ώρα έναρξης 21:00

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr