Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση ‘Ρωμαίος & Ιουλιέτα για 2’ στις 04/10 (Οι νικητές)

Η μεγάλη θεατρική επιτυχία «Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2», διασκευή του ομώνυμου έργου του William Shakespeare από την Ομάδα Θεάτρου «ΙΔΕΑ», μετά από τέσσερις εξαιρετικά επιτυχημένες θεατρικές σεζόν σε Ελλάδα και εξωτερικό, συνεχίζει στο θέατρο Άλφα – Ιδέα. 2 τυχεροί φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν, στην πρεμιέρα της, την Τετάρτη 04/10. Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στη φόρμα και θα ειδοποιηθείτε στο email που δηλώσετε, εφόσον είστε ένας από τους τυχερούς.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Θεοδωρα Σινογεωργου
Λεωνίδας Ραφαηλίδης

 

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Η παράσταση έχει τιμηθεί με 2 βραβεία από το Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου (Θ.Ο.Κ) και κέρδισε το 1ο Βραβείο στο Διεθνές Festival de Teatro Clásico de Almagro της Ισπανίας. Συμμετείχε επίσης στο 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Σαίξπηρ στη Σερβία, στο Φεστιβάλ Folia ’16, στην Πορτογαλία, στο Festival de Teatro Clasico MX στο Μεξικό καθώς και στο Φεστιβάλ Ελληνικού Θεάτρου στη Ζυρίχη της Ελβετίας.

Δύο ηθοποιοί παίζουν όλους τους ρόλους του έργου, με χιούμορ και συγκίνηση, σε ένα τρελό παιχνίδι παρενδυσίας και μεταμορφώσεων, σε μια θεατρική περιπέτεια που ισορροπεί ανάμεσα στον εμφύλιο σπαραγμό και το ξύπνημα του έρωτα.

Μια σπαζοκεφαλιά υποκριτικής, ένα θεατρικό πάζλ από ποικίλα θεατρικά είδη και ύφη, ένας αγώνας να δοθεί στο ακέραιο η ουσία του έργου του Σαίξπηρ. Με όπλο την αθωότητα και την υψηλή σωματική τους ενέργεια οι δυο performers ρίχνονται στην αρένα της σκηνής για να ανακαλύψουν από την αρχή τον πιο βαθύ, τον πιο παράλογο, τον πιο ακραίο, τον πιο θνησιγενή, τον πιο ποιητικά γελοίο έρωτα όλων των εποχών.

ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ, η Αθηνά Μουστάκα, ο Κωνσταντίνος Μπιμπής και συμμετέχει ο Κώστας Γάκης, παίζοντας πιάνο, κιθάρα, κρουστά αλλά και “παρεμβαίνοντας” σε κρίσιμες στιγμές του έργου…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Διονύσης Καψάλης
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ – ΔΙΑΣΚΕΥΗ: Κώστας Γάκης, Αθηνά Μουστάκα, Κων/νος Μπιμπής.
ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ: Κώστας Γάκης – Κώστας Λώλος
LIVE ΜΟΥΣΙΚΗ: Κώστας Γάκης
ΣΚΗΝΙΚΑ – ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Έλλη Λιδωρικιώτη
ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΥ: Θεοδώρα Βεστάρχη
ΦΩΤΙΣΜΟΙ: Σάκης Μπιρμπίλης
Δ/ΝΣΗ – ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Λευτέρης Πλασκοβίτης

Διάρκεια παράστασης: 1 ώρα & 45 λεπτά

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Τετάρτη 04/10, 19:00

Θέατρο ΑΛΦΑ – Ιδέα
Πατησίων 37, Πολυτεχνείο
Τηλ.: (210) 5221444, 5238742

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr