Kερδίστε το βιβλίο ‘Γριά βαλίτσα’ του Κωνσταντίνου Ιωακειμίδη (Η νικήτρια)

Κρατήσαμε την “Γριά βαλίτσα” του Κωνσταντίνου Ιωακειμίδη και ταξιδέψαμε μαζί της στον χρόνο, μέσα από την ανάγνωση, συναρπαστική, ταξιδιάρικη, γεμάτη εμπειρίες, συναισθήματα και αγάπη. Ένα βιβλίο που αξίζει να διαβάσεις για να σε πάρει μαζί του σε δρόμους κρυμμένους μέσα στη ζωή…

Οι εκδόσεις “ΠΝΟΗ” και ο Κωνσταντίνος Ιωακειμίδης θα σας προσφέρουν το βιβλίο για να σας ταξιδέψει και εσάς και να σας πάρει μαζί του μέσα στις αναμνήσεις! Ο νικητής θα ανακοινωθεί μετά από κλήρωση την Παρασκευή 23 Ιουνίου!

*Ο διαγωνισμός αφορά αποκλειστικά κατοίκους Αττικής, καθώς η παραλαβή του βιβλίου, θα γίνει από τον εκδοτικό οίκο (δεν υπάρχει πιθανότητα αποστολής στην περιφέρεια).

Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ

ΜΑΡΙΑ ΤΡΙΧΑΚΗ

 

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Λίτσα, άκου «Λίτσα» ήρθε κι η δική σου η σειρά να γίνεις πρωταγωνίστρια σκεφτόμουν καθώς κοιτούσα το είδωλό μου στον ολόσωμο καθρέφτη της ντουλάπας. Αναρωτιόμουν αν το «Λίτσα» βγαίνει απ’ το «βαλίτσα» ή από το «Ευαγγελία». Το «Λίλιαν» δεν είναι πιο αριστοκρατικό;  Γιατί λοιπόν δεν με φώναζαν Λίλιαν; Ή έστω Λία; Το Λίτσα πώς να το πω είναι πολύ λαϊκό. Από την άλλη, μήπως μεγάλωσα μέσα σε σαλόνια; Όχι, βέβαια! Τέλος πάντων. Ας με φωνάζουν όπως θέλουνε αρκεί να μη με αφήνουν μόνη.

Το λοιπόν: Εγώ είμαι η Λίτσα. Είμαι φτιαγμένη θεά! Είμαι η Λίτσα, το είπα αυτό αν θυμάμαι καλά, μια δερμάτινη παχουλή βαλίτσα. Είμαι μιας πρώτης τάξεως κυρία, πολυτελείας παρακαλώ και παρόλα τα χρόνια που έχουν περάσει από πάνω μου (τα οποία είναι πάρα πολλά) δεν έχω πάθει απολύτως τίποτα. Την ομορφιά τη δική μου δεν την αγγίζει ο χρόνος, ούτε η σκόνη, ούτε οι κατσαρίδες, κανείς. Κι αν έχασα λιγάκι τη λάμψη μου; Ε, δεν χάλασε κι ο κόσμος…

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Ο Κωνσταντίνος Ιωακειμίδης γεννήθηκε στην Αθήνα τον Οκτώβριο του ’81 και μεγάλωσε στη Νίκαια σε πολύτεκνη οικογένεια (από έξι ο τελευταίος). Από μικρή ηλικία οι γονείς του τον πήγαιναν σε θεατρικές παραστάσεις, όχι απαραίτητα για παιδιά. Στην τρίτη τάξη του Δημοτικού άρχισε να δίνει παραστάσεις Καραγκιόζη και ένα χρόνο μετά έγραψε την πρώτη του επιθεώρηση, την οποία και ανέβασε στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας.

Έχει παρακολουθήσει μαθήματα δημιουργικής γραφής με τη συγγραφέα/δημοσιογράφο Μανίνα Ζουμπουλάκη η οποία έχει επιμεληθεί τα δυο πρώτα του βιβλία. Έχει γράψει τέσσερα θεατρικά. Το Τελευταίο Botox, το Τρείς Τρείς Εννιά, το Δεν είμαι εγώ η Σταχτοπούτα και την Diva. Τα τρία παίχτηκαν με επιτυχία.

Τον ελεύθερο χρόνο του γράφει στο «methismenesistories. blogspot.com». Διαβάζει μέσα σε όλα τα μέσα μεταφοράς. Αγαπημένοι του: Μανίνα Ζουμπουλάκη, Γιάννης Ξανθούλης, Χρήστος Χωμενίδης, Στιβ Γουάτσον, Τζο Νέζμπο. Ακούει πολλά είδη μουσικής, πηγαίνει τακτικά θέατρο, ταξιδεύει όταν βρει ευκαιρία, γράφει κάθε φορά που έχει έμπνευση και ευτυχώς αυτό συμβαίνει συνέχεια…

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr

4 thoughts on “Kερδίστε το βιβλίο ‘Γριά βαλίτσα’ του Κωνσταντίνου Ιωακειμίδη (Η νικήτρια)

  1. Σερτάν

    Βιβλίο το καλύτερο δώρο.
    Ευχαριστούμε πολύ
    Πάντα με επιτυχίες καλές δουλειές με χαμόγελα πολλά

  2. Τάσος Σαντοριναίος

    Ευχαριστούμε πολύ.
    Καλό καλοκαίρι.

Τα σχόλια είναι κλειστά.