Kερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για Martha Moreleón & “Latin Vibes” @ Κρεμλίνο στις 26/02 (Οι νικήτριες)

Παραδοσιακά, το κλείσιμο του Καρναβαλιού είναι αφιερωμένο στο πνεύμα του χορού και στους πιο σέξι ρυθμούς της ethnic και της world music: τα λάτιν.
Και ποια καλύτερη να προσωποποιήσει το πνεύμα της γιορτής, από την φλογερή τραγουδίστρια Martha Moreleón από το Μεξικό; 2 τυχεροί θα βρεθούν στο Κρεμλίνο στις 26/02, συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής.Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΟΙ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ 

ΑΝΝΑ ΒΙΔΑΛΗ
ΣΟΦΙΑ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ

 

divider
Μαζί με τους βιρτουόζους Αργεντινούς Herman Mayr (φωνή, μπάσο κιθάρα) και Demian Gómez (φωνή και τύμπανα), τον Περουβιανό Pedro Fabián (φωνή και κρουστά) και τους Έλληνες, Δημήτρη Σεβδαλή (πιάνο) και Κωστή Βαζούρα (φλάουτο, σαξόφωνο) βάζουν ψηλά τον πήχη και υπόσχονται ξέφρενο κέφι και χορό, σε μια βραδιά που μόνο μία «μουσική κολεκτίβα» που απαρτίζεται από Λατίνους και Μεσόγειους μπορεί να προσφέρει.
Ο παλμός της Λατινικής Αμερικής συναντά το μεσογειακό ταμπεραμέντο και οι δονήσεις της μεξικάνικης μουσικής καθώς μπλέκεται με το πνεύμα της μεγάλης φιέστας δίνουν τον ορισμό της βραδιάς που περιμένει όσους βρεθούν στο ΚΡΕΜΛΙΝΟ την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου για ένα αξέχαστο βράδυ χορού και διασκέδασης.

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου

Ώρα έναρξης: 22.00

Kremlino: Καραίσκου 119, Πειραιάς
https://www.facebook.com/kremlinostage
Τηλέφωνο: 210 410 0010

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr