Kερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση ‘Τα στηρίγματα της κοινωνίας’ στις 10, 11 & 12/02 (Οι νικητές)

Το θέατρο Εκάτη παρουσιάζει – για πρώτη φορά σε Αθηναϊκή σκηνή – την παράσταση «Τα στηρίγματα της κοινωνίας»! 20 τυχεροί θα παρακολουθήσουν την παράσταση, λαμβάνοντας μία διπλή πρόσκληση. Συμπληρώνετε τη φόρμα του διαγωνισμού, αναλόγως της ημέρας προτίμησής σας, και μπαίνετε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail που θα δηλώσουν, την προηγούμενη ημέρα της παράστασης.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΝΗΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ
ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΕΛΟΥΚΑ
ΙΑΣΩΝ ΒΕΤΣΙΚΑΣ
ΝΑΝΤΙΑ OIKONOMOY

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΛΕΝΗ ΚΑΖΕΡΟΥ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΚΑΡΙΜΠΑ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΦΑΝΟΥ
ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΕΒΑΣ
ΕΥΔΟΞΙΑ ΦΩΤΗ
ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΣΟΥΡΗ

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΚΙΒΑΛΟΥ
ΠΟΛΥΒΙΟΣ ΠΟΛΥΚΡΕΤΗΣ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΖΑΡΑΣ
BΑΣΙΛΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
KATEΡINA TΣIAΡA

 

 

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Ο πρόξενος Μπέρνικ αδιαφορεί αν ένα καράβι βγει από τα ναυπηγεία του σάπιο κι αν υπάρχει κίνδυνος ταξιδεύοντας να βουλιάξει, όταν του το επιβάλλουν τα συμφέροντα του. Δεν αδιαφορεί όμως καθόλου γι’ αυτό όταν μαθαίνει πως με το καράβι που κινδυνεύει φεύγει για την Αμερική δραπέτης από το πατρικό σπίτι, ο μονάκριβος γιος του, Όλαφ, που για χάρη του μάζεψε τόσα πλούτη κι έκανε τόσες αξιόποινες πράξεις στη ζωή του. Ο πρόξενος Μπέρνικ, η πιο εξέχουσα φυσιογνωμία του τόπου του, μπορεί φυσικά να είναι θύμα των κοινωνικών συνθηκών. Μπορεί να είναι άτιμα και πολλές φορές εγκληματικά τα μέσα που μεταχειρίσθηκε για να κάνει την περιουσία του και να γίνει τύπος και υπογραμμός, το στήριγμα της υποκριτικής κοινωνίας του, και πως το έγκλημα είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσει την θέση και την επιρροή του. Ωστόσο το δράμα του είναι βαθύτερο, γιατί εγκληματεί χωρίς να είναι κατά βάθος κακός, αντιμετωπίζοντας ένα φοβερό πρόβλημα. Ή θα γίνει όργανο της κοινωνίας ή θα χορέψει σύμφωνα με τον σκοπό της, για να φθάσει στην κορυφή της συμβατικής ιεραρχίας της και να γίνει ο στυλοβάτης της. Στα στηρίγματα της κοινωνίας που γράφτηκαν το 1877 βρίσκεται ολόκληρος ο Ίψεν.

Σκηνοθεσία: Βαλεντίνη Λουρμπά
Φωτισμοί: Παναγιώτης Μανούσης
Μουσική: Νίκος Ανδρούλης
Σκηνικά κοστούμια: Σωτηρία Σώτου
Φωτογραφία: Κώστας Βολιώτης

Παίζουν οι ηθοποιοί: Χρήστος Αυλωνίτης, Κάλλια Καράμπελα, Σπύρος Κατηφόρης, Αργυρώ Λογαρά, Ελένη Μανδηλαρά, Βασίλης Ξυδάκης, Δώρα Τζερουνιάν

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Παρασκευή 10/02/2017 στις 21:00
Σάββατο 11/02/2017 στις 21:00
Κυριακή 12/02/2017 στις 18:30

Θέατρο Εκάτη, Εκάτης 11, Πλατεία Κυψέλης, τηλ. 2106401931.

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr
ediagonismoi.gr