Kερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση ‘Στη σιωπή’ στις 15/01 (Οι νικητές)

Η παράσταση, που στο πρώτο της ανέβασμα την περασμένη θεατρική σεζόν, αγαπήθηκε απ’ τους θεατές κι επαινέθηκε απ’ τους κριτικούς, επαναλαμβάνεται για δεύτερη χρονιά, στη σκηνή Black Box του θεάτρου Επί Κολωνώ.5 τυχεροί θεατρόφιλοι στις 15 Ιανουαρίου θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν λαμβάνοντας απο μια διπλή πρόσκληση. Συμπληρώνετε στη φόρμα συμμετοχής τα στοιχεία σας και ειδοποιήστε αν κληρωθείτε, στο email, που δηλώσατε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΔΡΕΛΙΩΖΗΣ
ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΛΕΞΙΟΥ
ΑΝΝΑ ΚΟΥΛΕΝΤΙΑΝΟΥ
ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΥΛΟΥΝΗ
MELISSA RAZAFINDRAKOTO

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Ένας πανέμορφος και λυτρωτικός μονόλογος, γραμμένος από τον σπουδαίο ποιητή Δημήτρη Λέντζο. Στη σκηνή κυριαρχεί η αγάπη. Η αφοσιωμένη και απολύτως πιστή αγάπη, που τελικά γίνεται βασανιστική, ταυτίζεται με τον πόνο. Μ’ αυτή τη μορφή πια θα φτάσει στη λύτρωση και θα ανυψώσει τη σκέψη, θα την εξαγνίσει. Αγάπη, πόνος, μίσος, εκδίκηση, απόρριψη, προσβολή, ταπείνωση, ήττα. Εναλλάσσονται, συνυπάρχουν, παλεύουν μεταξύ τους. Κι όταν οι ήρωες τα έχουν βιώσει όλα αυτά, τότε; Δρουν διαφορετικά ή ξανακάνουν τα ίδια πρώτα λάθη τους, εκείνα που τους ένωσαν μα και τους πλήγωσαν; Λόγια γεμάτα από ψέματα κι αλήθειες, λόγια τρυφερά μα και σκληρά, κείμενο που ισορροπεί αρμονικά ανάμεσα στον ρεαλισμό και την ποίηση. Ενώ κάτω στην πλατεία, οι ζητιάνοι σπάνε με τις βαριές τ’ αγάλματα, για να βγει έξω το φως που κρύβεται μέσα τους.

Ταυτότητα της παράστασης

Σκηνοθεσία-ερμηνεία: Πέτρος Αποστολόπουλος
Μουσική: Μιχάλης Τερζής
Σκηνικά-κοστούμια: Λαμπρινή Καρδαρά
Φωτισμοί: Πάνος Κουκουρουβλής
Στα τραγούδια ακούγονται ο Βασίλης Λέκκας και η Φωτεινή Βελεσιώτου
Διάρκεια παράστασης: 65 λεπτά

Facebook page της παράστασης

https://www.facebook.com/groups/1686711331592675/members/

Facebook page του θεάτρου

https://www.facebook.com/epikolono.gr/?fref=ts

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις 18.00

Xώρος Παραστάσεων: Θέατρο Επί Κολωνώ, Ναυπλίου 12 & Λένορμαν 94, Κολωνός, Τηλέφωνο  210 5138067,  Email : xkolono@otenet.gr 

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr
ediagonismoi.gr