Kερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τo live με τo Βασίλη Γισδάκη και το Δαμιανό Πάντα στις 14/12 (Οι νικητές)

Ο ερμηνευτής Βασίλης Γισδάκης και ο συνθέτης Δαμιανός Πάντας, βρίσκονται μουσικά μετά την δισκογραφική τους συνάντηση στη μουσική σκηνή Σφίγγα την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου.Καλεσμένες τους οι  Ηρώ Σαΐα – Βασιλική Καρακώστα .2 τυχεροί θα παρακολουθήσουν το live  (διπλή πρόσκληση εισόδου, χωρίς ποτό), συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στη φόρμα συμμετοχής.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΛΕΔΆΚΗΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

 

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ LIVE

Οι δύο σημαντικοί καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν τραγούδια από την δισκογραφική δουλειά «Της ημέρας τα σκοτάδια», τον κύκλο τραγουδιών που αγαπήθηκε πολύ από κοινό και κριτικούς με τραγούδια όπως «Ο βραχνάς» , η « Κραυγή» και η «Μεγάλη Νύχτα».
Επιπλέον, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα αγαπημένα τους τραγούδια. Από τον Μάνο Χατζιδάκι και τον Μίκη Θεοδωράκη, από τον Σταύρο Ξαρχάκο
και τον Θάνο Μικρούτσικο, από τον Διονύση Σαββόπουλο και τον Δημήτρη Λάγιο μέχρι νεότερους τραγουδοποιούς θα ακουστούν τραγούδια που έχουμε αγαπήσει, που μας έχουν συγκινήσει αλλά και αυτά που πολύ θα θέλαμε να ακούγαμε συχνότερα. Φυσικά, δεν θα λείπουν κι οι εκπλήξεις που θα φέρει η διάθεση κι η στιγμή.
Μαζί τους στο τσέλο θα είναι ο Σταύρος Παργινός και στην κιθάρα και το μπουζούκι ο Αλέξανδρος Καραμπίλας.

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
sfiggamusic@gmail.com

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, 21:30

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr
ediagonismoi.gr