Κερδίστε 6 (3+3) διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Tres” στις 14 & 15/12 (Οι νικητές)

Η Ισπανική κωμωδία «Tres» του Juan Carlos Rubio, σε σκηνοθεσία Γιάννη Λασπιά, παρουσιάζεται στο Θέατρο OLVIO6 τυχεροί θα παρακολουθήσουν την παράσταση την Τετάρτη 14/12 ή την Πέμπτη 15/12, κερδίζοντας από μια διπλή πρόσκληση. Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής, θα ειδοποιηθείτε στο email που δηλώσετε, εφόσον είστε ανάμεσα στους τυχερούς.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΤΕΤΑΡΤΗ 14/12

Ξενια Κουτσιουμπα
Αγγελικη Κολοκαθη
Ανδριάνα Γραφάκου

 

ΠΕΜΠΤΗ 15/12

Ευαγγελια Ναστου
Νικος Στιβαχτοπουλος
Χρυσουλα Καρανικα

divider
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Το βραβευμένο έργο, που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, από τη squaretheatrecompany, έχει μεταφραστεί από τον Δημήτρη Ψαρρά.

Τρεις καρδιακές φίλες από το σχολείο, η Ροθίο, η Νούρια και η Άντζελα, βρίσκονται ξανά, μετά από είκοσι τρία ολόκληρα χρόνια, σ’ ένα reunion με απρόβλεπτη εξέλιξη.

Μόνες και όχι τόσο ευτυχισμένες στην προσωπική τους ζωή, έχοντας πλέον περάσει τα σαράντα, συνειδητοποιούν ότι οι φίλοι είναι η οικογένεια που εμείς επιλέγουμε.

Χωρίς να ‘χουν χρόνο για άλλο δράμα, επιλέγουν να πάρουν οι ίδιες την τύχη στα χέρια τους, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να πραγματοποιήσουν τ’ όνειρό τους : Να γίνουν και οι τρεις μητέρες , πριν να είναι πολύ αργά!

Επειδή όμως ο ιδανικός σύντροφος και πατέρας δεν έχει βρεθεί όλα αυτά τα χρόνια, αποφασίζουν να εντοπίσουν οι ίδιες τον τέλειο άντρα και να τον πείσουν να τους χαρίσει μερικά… σπερματοζωάρια!

Έτσι θα μπορέσουν να μείνουν έγκυες και οι τρεις και να μεγαλώσουν…και οι τρεις τα παιδιά τους σαν αδερφάκια!

Το “Tres” , είναι ένας ύμνος στη φιλία και στους ανθρώπους που αποφασίζουν να κυνηγήσουν το όνειρό τους όσο ακατόρθωτο και αν φαντάζει.

Ανέβηκε για πρώτη φορά στο Σαντιάγο της Χιλής στις 21 Μαρτίου του 2005, κι από τότε έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία: έχει μεταφραστεί σε επτά γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, βασκικά, πολωνικά, πορτογαλικά και ελληνικά) κι έχει παρασταθεί, εκτός από την Ισπανία, στο Πουέρτο Ρίκο, τις ΗΠΑ, την Κόστα Ρίκα, τη Βενεζουέλα, την Αργεντινή και την Ιταλία.

Φέτος θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στη Ελλάδα από τη SquareTheatreCompany σε σκηνοθεσία Γιάννη Λασπιά.

Ο συγγραφέας του Tres o Juan Carlos Rubio βρίσκεται μέσα στον κατάλογο με τους δέκα πιο πολυανεβασμένους συγγραφείς του διεθνούς σύγχρονου θεάτρου στις ισπανικές σκηνές, σύμφωνα με τo Ισπανικό Δίκτυο Θεάτρων (Red Española de Teatros).

Συντελεστές
Σκηνοθεσία : Γιάννης Λασπιάς
Μετάφραση : Δημήτρης Ψαρράς
Παίζουν : Ιωάννα Σταυροπούλου, Δάφνη Μανούσου, Λευτέρης Δημηρόπουλος, Γεωργία Σιακαβάρα.

Σκηνογραφία : Αιμιλία Κακουριώτη
Σχεδιασμός φωτισμού: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Κοστούμια : Βασιλική Σύρμα
Επιμέλεια κίνησης :  Όλγα Σπυράκη
Βοηθός σκηνοθέτη : Πάνος Κούγιας
Μουσική επιμέλεια : Γιάννης Λασπιάς
Φωτογράφιση : Τάσος Βρεττός

Διάρκεια 80′ χωρίς διάλειμμα.

 ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Τετάρτη 14/12 & Πέμπτη 15/12 στις 21:30

OLVIO theater
Ιερά Οδός 67 & Φαλαισίας 7, Βοτανικός, 118 55
Τηλ: (+30) 210 3414118

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr
ediagonismoi.gr