Κερδίστε 1 διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Δεν είμαι ο σκύλος μου» στον Τεχνοχώρο Εργοτάξιον, στις 16/12 (O νικητής)

Η παράσταση «Δεν είμαι ο σκύλος μου» στον Τεχνοχώρο Εργοτάξιον. Για να έχετε την ευκαιρία να λάβετε μια διπλή πρόσκληση για την Παρασκευή 16/12  συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν την προηγούμενη μέρα στο email που θα δηλώσουν.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

O NIKHTΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΑΟΥΝΗΣ

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Τι μπορεί να συμβεί όταν δεν ξέρεις ποιος είσαι; Όταν ερωτήματα όπως “Να ζει κανείς ή να μην ζει;”, ή “Γιατί υπάρχει Κάτι αντί για το Τίποτα;”, ή “Πόσα απίδια βάνει ο σάκος;”, ή “Τελικά τον έκλεισα τον θερμοσίφωνα;”.

Όταν δεν βρίσκεις απάντηση στο “Ποιος; Ποιος; Ποιος μωρό μου; Ποιος;” και “Τι;τι;τιτιτιΕτιτι;”.

Όταν χρόνια τώρα ταλανίζεσαι από τόσες οντολογικές ανησυχίες, οιImprovatores σου δίνουν την απάντηση δια της ατόπου απαγωγής: “ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΟΥ”.

Μια μουσικο-θεατρικο-αυτοσχεδιαστική παράσταση όπου όλα μπορούν να συμβούν. Και συνήθως συμβαίνουν.

Μοναδικές ιστορίες δημιουργούνται μπροστά στα μάτια σας κάθε βραδιά, χωρίς σενάριο και χωρίς να υπάρχει κάτι προσχεδιασμένο. Οτιδήποτε δείτε επί σκηνής εμπνέεται από τη μουσική, τη φαντασία των ηθοποιών και βεβαίως τις προτάσεις και την συμμετοχή του κοινού!

Μια παραγωγή από την θεατρική ομάδα Improvatores η οποία αποτελείται από τους:
Έστερ Σερεμέτη-Αζαριά: Είναι από τη Θεσσαλλλλλονίκη και είναι έτοιμη να κάνει τον μουσικό της αυτοσχεδιαστικό πανικό ξεπερνώντας το σύνδρομο της μπανιέρας.
Παναγιώτης Καλογερόπουλος: Ένας άνθρωπος – 1000 πρόσωπα – 50 αποχρώσεις της σοκολάτας. Δεν χρειάζεται να φάει ή να πιει κάτι, επιβιώνει αρκεί να υπάρχει ζάχαρη. Πάντα τρώει πολλά γλυκά και πάντα το μετανιώνει μετά.
Μάριος Καραμπότης: Είναι ο Keyboard Keyboard specialist της ομάδας και σίγουρα αποτελεί την εξελιγμένη μορφή κάποιας αρχαίας φυλής που σκέφτεται μόνο με ήχους.
Κωνσταντίνος Κιντής: Είναι το ενεργειακό Ζόμπι. Πρέπει όταν γεννήθηκε να κατάπιε ένα πυρηνικό αντιδραστήρα και αν στέκεσαι κοντά του, κινδυνεύεις να σου κατασπαράξει τις ιδέες και το μυαλό. Έτσι εξηγείται το ότι έχει κάνει το Κόρινθος – Αθήνα, κουζίνα – μπάνιο.
Μαρίνα Παπαδοπούλου: Η Μαρίνα είναι η μετεμψύχωση της Έστερ αφού πάντα σκέφτονται, λένε και κάνουν τα ίδια πράγματα. Κι αυτό δηλώνεται με ένα χαρακτηριστικό “Άαααααχ” και κούνημα των χεριών. «Αααααχχχ» να! Το έκαναν πάλι!
Ηλίας Τσομπανούδης: Είναι ο ceo των coffee island και όνειρό του είναι να ανοίξει την δική του αλυσίδα καφέ σε νησιά all over the world, όπου θα πωλούνται επίσης και εξαιρετικής ποιότητας pancakes δικής του συνταγής.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΟΥ. Μια παράσταση στην οποία προσπαθούμε να ανακαλύψουμε το ποιοι είμαστε μέσω της μουσικής και του θεατρικού αυτοσχεδιασμού. Ίσως να έχουμε και εκπλήξεις με σκυλιά μετά την παράσταση. Ίσως.

Διάρκεια: 90 λεπτά

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 21:30

 Εργοτάξιον
Διεύθυνση: Διογένους 1, Άγιος Δημήτριος. Μετρό Δάφνη.
Διατίθεται πάρκινγκ για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.
Τηλέφωνο: 6983930220

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr
ediagonismoi.gr