Kερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τo live-αφιέρωμα στον Μανώλη Ρασούλη στις 19/11 (Οι νικητές)

Στη μουσική σκηνή ‘Σφίγγα‘, σε ένα αφιέρωμα στον Μανώλη Ρασούλη θα εμφανιστούν οι Γιώτα Νέγκα, Θοδωρής Κοτονιάς, Αγγελική Τουμπανάκη, Κωνσταντίνος Στεφανής, Ναταλία Ρασούλη & ο Πέτρος Βαγιόπουλος2 τυχεροί θα παρακολουθήσουν το live του Σαββάτου 19/11 (διπλή πρόσκληση εισόδου, χωρίς ποτό), συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στη φόρμα συμμετοχής.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Ειρηνη Παχωπου
Νίκος Τσεκούρας

 

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ LIVE

Δύο παραστάσεις – αφιέρωμα στο έργο του Μανώλη Ρασούλη θα πραγματοποιηθούν στη μουσική σκηνή Σφίγγα, τα Σάββατα 12 και 19 Νοεμβρίου, με πολλούς καλλιτέχνες, φίλους, συνεργάτες, αλλά και εκπροσώπους της νεότερης μουσικής σκηνής, που παρουσιάζουν τις δικές τους προτάσεις πάνω σε πολυαγαπημένα τραγούδια του.

Στιχουργός και συγγραφέας, ο Μανώλης Ρασούλης δημιούργησε για πάνω από 30 χρόνια στο χώρο της δισκογραφίας με δίσκους που άφησαν εποχή, όπως «Τα Νέγρικα», «Τα Δήθεν», «Η Εκδίκηση της Γυφτιάς» κ.α. Έχει γράψει περισσότερα από 300 τραγούδια. Γνωστός για τις ανεξάρτητες ιδέες του, γεφύρωσε το πιο αυθεντικό, βαθύ και λαϊκό στοιχείο του Έλληνα με τα πιο υγιή οικουμενικά ρεύματα. Άτομο με έντονες φιλοσοφικές και μεταφυσικές ανησυχίες, ενσωμάτωσε τη φιλοσοφία του στους στίχους, στα άρθρα, στα βιβλία του.

Για πολλούς ο Μανώλης Ρασούλης είναι η ζωντανή ψυχή του ελληνικού τραγουδιού! Αυτή τη ψυχή θα παρουσιάσουν μέσα από τα τραγούδια του ο Θοδωρής Κοτονιάς, η Κορίνα Λεγάκη, η Αφροδίτη Μάνου, η Γιώτα Νέγκα, ο Μάνος Πυροβολάκης, η Ναταλία Ρασούλη, η Αγγελική Τουμπανάκη, ο Γιώργος Σαρρής, ο Κωνσταντίνος Στεφανής και ο Πέτρος Βαγιόπουλος και θα δώσουν το δικό τους στίγμα σε αγαπημένα τραγούδια από το πλούσιο ρεπερτόριό του.

Με εκλεκτούς μουσικούς και με ένα μοναδικό οπτικό υλικό η παράσταση «Εδώ είναι του Ρασούλη» θα φέρει τον πολυγραφότατο και πολυαγαπημένο δημιουργό αναπάντεχα κοντά μας… σαν να είναι εδώ και να συμμετέχει στη γιορτή!

Συμμετέχουν (αλφαβητικά):

Σάββατο 12 Νοεμβρίου: Αφροδίτη Μάνου, Γιώργος Σαρρής, Μάνος Πυροβολάκης, Κορίνα Λεγάκη, Ναταλία Ρασούλη & ο Πέτρος Βαγιόπουλος
Σάββατο 19 Νοεμβρίου: Γιώτα Νέγκα, Θοδωρής Κοτονιάς, Αγγελική Τουμπανάκη, Κωνσταντίνος Στεφανής, Ναταλία Ρασούλη & ο Πέτρος Βαγιόπουλος

Μουσικό σχήμα – Συντελεστές:

Σωκράτης Γανιάρης – τύμπανα | κρουστά
Βασίλης Κετεντζόγλου – κιθάρα
Βαγγέλης Λιόλιος – μπουζούκι
Τάσος Αθανασιάς – ακορντεόν
Τάκης Φραγκούς – κοντραμπάσο

Επιμέλεια ορχήστρας: Τάκης Φραγκούς
Επιμέλεια προγράμματος: Ναταλία Ρασούλη & Έλλη Ρουμπέν
Επιμέλεια οπτικού υλικού: Δημήτρης Ιωαννίδης
Υπεύθυνος ήχου: Θανάσης Γκίκας

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
sfiggamusic@gmail.com

Σάββατο 19/11, 22:30

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr
ediagonismoi.gr