Kερδίστε 2 ατομικές προσκλήσεις για τo live του Scarra Mucci στο Χυτήριο στις 19 /11 (Οι νικητές)

Ο πρόεδρος έρχεται και είναι έτοιμος να εφαρμόσει πλήρως τις προγραμματικές του δηλώσεις, προσφέρoντας απλόχερα και γενναιόδωρα σύγχρονη dancehall και reggae του μέλλοντος. Ο Skarra Mucci, αυτή η ασυγκράτητη reggae δύναμη που σαρώνει στο πέρασμα της τα πάντα έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στο Xυτήριο και μάλιστα με ολοκαίνουργιο album με τίτλο ‘’Dancehall President’’. 2 τυχεροί θα κερδίσουν απο μια ατομική πρόσκληση για να ζήσουν την εμπειρία!

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!



ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Κωνσταντίνος Γκελαμέρης
Δημητρης Πετροπουλος

 

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Ο ασταμάτητος, ανεπανάληπτος κι αδιαμφισβήτητος ηγέτης της Reggae/ Dancehall σκηνής, θα σας απογειώσει με τις εξαιρετικές του αλλαγές ανάμεσα σε Soul, Gospel, Reggae – Dancehall, Rap και R&B που δίκαια του χάρισαν τον τίτλο «Lyric Millionaire». Με βαθιά, δυνατή φωνή, ατελείωτη ροή στοίχων και μια εκρηκτική σκηνική παρουσία συνεπαίρνει, μεταδίδει πάθος και κίνηση μετατρέποντας το σώμα σε μια μηχανή χορού και εξαλλοσύνης. Οι τρόποι επικοινωνίας με το κοινό πρωτόγνωροι. ευρηματικοί κι απίστευτοι και κάθε venue μετατρέπεται στο πιο καυτό και δυναμικό όχημα χορού και ψυχαγωγίας, καθώς αυτή η φωνή αγγίζει τα βάθη της ψυχής.

Η Beat Elite και η One Love Reggae Ideas σας περιμένουν το Σάββατο 19 Νοεμβρίου σε ένα live, απωθημένο κάθε fan της reggae στην Ελλάδα!

Γεννημένος στην Τζαμάικα, ο Skarra Mucci, έχει χαρακτηριστεί ένας από τους πιο πολύπλευρους καλλιτέχνες της γενιάς του κι από τους κορυφαίους reggae – dancehall τραγουδιστές αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη. Έχει πραγματοποιήσει πολλές ζωντανές εμφανίσεις ανά την υφήλιο, δίπλα σε γνωστούς καλλιτέχνες της reggae και dancehall σκηνής, όπως Beenie Man, T.O.K., Chezidek, Kiprich, Dub Incorporation κ.α. και δημιουργήσει εκατοντάδες singles που έγιναν hits όπως ‘’Dreader Than Dread’’ ft L’Entourloop, ‘’They Want’’ ft Dub Inc, ‘’My Sound (After laughter Comes Tear)’’, ‘’Life’s So Rich’’, ‘’Greater Than Great’’, ‘’Movie Star’’, ‘’Bonx It ’’, ‘’Original’’ ft Blend Mishkin, “Emmer No”, “Rhymes After Rhymes”, “Higher Grade” κ.α

Τον Μάρτιο του 2007 κυκλοφόρησε το πρώτο του album “Rise & Shine” περιέχοντας τη μεγάλη επιτυχία ‘’Bonx It”, κι ακολούθησε το 2009 το “912” a.k.a. Hot Like Fire In, περιέχοντας κομμάτια φωτιά όπως ‘’Gimme Luv’’, ‘’Hot Like Fire’’ ‘’Reggae Radio’’ που τον καταξίωσαν ως έναν από τους καλύτερους ανερχόμενους reggae mcs στον πλανήτη. Το 2010 δημιουργεί ένα crossover hip hop album με τίτλο “Skarraschizzo”.

To 2012 ο Skarra Mucci θα κάνει τεράστια αίσθηση κυκλοφορώντας το “Return Of The Raggamuffin”, έναν δίσκο αφιερωμένο στη χρυσή εποχή της Dancehall και με το οποίο βρέθηκε στο Νο1 των reggae και dancehall κυκλοφοριών στην Ευρώπη, πάνω από ονόματα – γίγαντες του είδους, κατατάσσοντας τον στους κορυφαίους reggae καλλιτέχνες εν ενεργεία. Ξεκάθαρα ο Skarra Mucci με το συγκεκριμένο album “Brought the ragga back”.

Το Μάιο του 2014 κυκλοφορεί το “Greater Than Great” και αμέσως βρίσκεται ανάμεσα στα album με τις περισσότερες πωλήσεις για το 2014, κερδίζοντας το βραβείο για του καλύτερο dancehall album στην Γαλλία. Εξάλλου σύμφωνα με τον ίδιο “Reggae was born in Jamaica, but lives in Europe”. Το άλμπουμ ξεκινά με μια αλάνθαστη Dancehall γεύση των 90’s, με το ομώνυμο κομμάτι Greater Than Great. Εξαιρετικά τα “Bomboklat” μαζί με τον Perfect, το dubstep-infused “Red” και το εκρηκτικό “My Sound”. Χωρίς συζήτηση ο Skarra Mucci εδώ δημιουργεί έναν κρεσέντο από ανεβαστικό γνήσιο oldschool-style κόντρα στη πεπατημένη γεμάτη από auto-tuned, digitalized και over-computerized ήχους.

2 χρόνια αργότερα, με το “Dancehall President” ο Skarra Mucci επιστρέφει με ένα album ικανό όχι μόνο να ξεκινήσει ένα ολόκληρο party αλλά και να το κρατήσει στον αέρα για μια ολόκληρη νύχτα. Έρχεται με πολλά από τα γευστικά συστατικά που συνηθίζει να μας σερβίρει όπως Roots Reggae, Raggamuffin, hip-hop και old school dancehall, έχοντας προσθέσει αυτή τη φορά και μια κατάλληλη δόση dubstep, ενώ ο ίδιος ταυτόχρονα, χωρίς πολύ κόπο, ραπάρει, τραγουδά και singjays πάνω σε σύγχρονες ρίμες και beats πασπαλισμένα με vintage vibes. Το “Dancehall President”, περιλαμβάνει 15 απίστευτα κομμάτια γεμάτα ενέργεια φτιαγμένα για dance halls και sound systems. Στο δίσκο συμμετέχουν σπουδαίοι Ευρωπαίοι παραγωγοί όπως Irie Ites, Deebuzz Muzik, Bizzarri Records κ.α, ενώ καλλιτεχνικά ο Skarra Mucci συνυπάρχει με ονόματα όπως ο Τζαμαϊκανός superstar της dancehall Beenie Man, ο θρύλος Horace Andy, ο Γκαμπονέζος singjay Mandinka aka Mandinka Warrior κ.α. Με την έναρξη του δίσκου ο Skarra Mucci ξεκαθαρίζει πως δε θα πάρει αιχμαλώτους. Το δυναμικό “Soundkiller” και το ανεπανάληπτο”Number One” διαθέτουν μια ολοκαίνουργια soundbwoy αρμονία, πάνω σε old skool rub-a-dub ρίμα με μια φονική μπασογραμμή. Συνεχίζει χωρίς έλεος με τα “Turn Up Loud” και “Handz In The Air”. Ιδιαίτερο το πολύ διασκεδαστικό και χορευτικό Ska-fueled “Showtime”. Μια υπέροχη έκπληξη και το δυνατό ερωτικό τραγούδι “Somebody New”, όπου ο Skarra Mucci θυμίζει Jack Radics. Το album περιλαμβάνει και ελληνική συμμετοχή με τους Skarra Mucci και Mandika να συνεργάζονται με τον Blend Mishkin στο κομμάτι “Original”.

Μαζί του θα εμφανιστούν ο ‘’δικός μας’’ ήρωας της reggae, Blend Mishkin, παρέα με τον BnC στο mic αλλά και το ιδιαίτερα ανερχόμενο δίδυμο Dub Riots από το label Reggaewise, (Insom & iGL) μαζί με τον MC Yinka. To warm up θα αναλάβει ο Indamouse.

Hyperlinks

Facebook Event Page: https://www.facebook.com/events/266435753756814/

Official Promo Trailer: https://drive.google.com/file/d/0BxYE5LAL2_hpNTc4dUs0N0hVUEk/view

Skarra Mucci Hyperlinks:

Official Url: http://www.skarramucci.com/
Official Facebook Page: https://www.facebook.com/SkarraMucci.fanpage/?fref=ts
Official You Tube Page: https://www.youtube.com/user/ZuluStationHD
Official Soundcloud Page: https://soundcloud.com/skarramucci

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016
Doors Open: 21:00

Πού: Σημείο Πολιτισμού ΧΥΤΗΡΙΟ
Ιερά Οδός 44 (στάση ΜΕΤΡΟ: Κεραμεικός), Τηλ.: 2103412313
http://www.chytirio.gr , https://www.facebook.com/XYTHPIOTheatreArtCafe , https://twitter.com/chytirio

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr
ediagonismoi.gr