Κερδίστε 4 (2+2) διπλές προσκλήσεις για τη παιδική παράσταση «Ο Μικρός Πρίγκιπας» στις 03 & 04/12 (Οι νικητές)

Ο Μικρός Πρίγκιπας είναι ένα μιούζικαλ υπερπαραγωγή που εκτυλίσσεται σε ένα παραμυθένιο και μαγευτικό πλανητικό σύμπαν, γεμάτο εκπλήξεις, συγκίνηση και γέλιο με υπέροχα τραγούδια που θα κάνουν την δράση ακόμα πιο κατανοητή σε μικρούς και μεγάλους προτρέποντας τους να τραγουδήσουν και να συμμετέχουν σε μια ιστορία που θα χαραχτεί στη καρδιά τους και θα αλλάξει τον τρόπο σκέψης τους. 4 τυχεροί το Σαββατοκύριακο 03-04 Δεκεμβρίου θα παρακολουθήσουν αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα παράσταση με τους “μικρούς” συνοδούς τους – συμπληρώστε την επιθυμητή φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε την προηγούμενη της παράστασης στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΣΑΒΒΑΤΟ 03/12

ΜΑΡΙΑ ΚΕΚΚΑ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΜΠΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 04/12

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΟΥΡΛΟΥ
ΒΕΝΕΤΙΑ ΠΟΡΙΑΖΟΓΛΟΥ

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

«Οι μεγάλοι ήταν κάποτε παιδιά …αλλά μόνο ελάχιστοι το θυμούνται!»
Μικρός Πρίγκιπας, Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ.

Το πιο αγαπημένο λογοτέχνημα όλων των εποχών θα δοθεί με ένα ιδιαίτερο και ευαίσθητο τρόπο διανθισμένο με μουσική χορό και τραγούδι, τονίζοντας την επικοινωνία, που είναι τόσο αναγκαία μεταξύ των μεγάλων και των μικρών . Μέσα από τους χαρακτήρες του έργου, γονείς και παιδιά, θα πάρουν μαθήματα αγάπης, θα ρίξουν μια μυστική ματιά στα μυστήρια της ζωής και θα δουν τον κόσμο μέσα από τα μάτια ενός σοφού, ακαταμάχητου μικρού πρίγκιπα που θα μας αναγκάσει με τις ερωτήσεις του να σκεφτούμε βαθιά και να αναρωτηθούμε σε τι δε δώσαμε την πρέπουσα σημασία και τι σημαντικό προσπεράσαμε χωρίς τα το τιμήσουμε με την προσοχή μας. Θα έρθουμε αντιμέτωποι με την στενοκεφαλιά που εμείς οι «ώριμοι» πρέπει να την αφήσουμε στην άκρη για να καταλάβουμε πως η αγάπη δεν είναι να κοιτάζουμε στα μάτια ο ένας τον άλλον αλλά να κοιτάζουμε και οι δύο προς την ίδια κατεύθυνση και κατά προτίμηση προς την κατεύθυνση που μας δείχνει η καρδιά μας. Εκεί που με λεπτότητα κρύβεται ό,τι είναι ουσιαστικό. Αυτή η πραγματική ουσία της ζωής είναι δύσκολο να εντοπιστεί επειδή είναι αόρατη και χρειάζεται την ενεργή συμμετοχή μας και ένα ανοιχτό πνεύμα για να την ανακαλύψουμε στο βαθύ σκοτάδι του μυαλού μας…εκεί που κρύβεται.

Στους ταλαντούχους ηθοποιούς που χάρισαν αξέχαστες στιγμές στους θεατές της Παπλωματούς προστίθεται ο Ορέστης Καρύδας ως Μικρός Πρίγκιπας και η Άντεια Ολυμπίου . Έτσι η ομάδα του Μικρού Πρίγκιπα αποτελείται από 13 ηθοποιούς τραγουδιστές και χορευτές και τον Μαέστρο Αλέκο Μπαζάνη στο πιάνο. Πρωταγωνιστούν: Ορέστης Καρυδάς, Αντιγόνη Ψυχράμη, Άννα Φιλιππάκη, Άντεια Ολυμπίου, Σωκράτης Μαιδώνης, Βαγγέλης Κρανιώτης, Σταύρος Βόλκος, Κέλυ Γιακουμάκη, Μαρία Δελετζέ, Γιάννης Πλιάκης, Δήμητρα Γιακουμόγλου, Βερονίκη Κυριακοπούλου και ο Γιώργος Βούντας.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία – Διασκευή: Μαριάννα Τόλη
Επιλογή Τραγουδιών – Στίχοι: Μαριάννα Τόλη
Μουσικές ενορχηστρώσεις – Μουσική διδασκαλία: Αλέξανδρος Μπαζάνης
Σκηνικά: Γιώργος Γαβαλάς
Χορογραφίες: Αλέξανδρος Κουζίτσκιν
Κουστούμια: Μιχάλης Σδούγκος
Φωτισμοί : Ελευθερία Ντεκώ
Video Art: Στάθης Αθανασίου
Υποβρύχια λήψη: Morris Gormezano
Ειδικές κατασκευές Puppets: Δήμητρα Καίσαρη
Φωτογραφίες: Γεωργία Σιέττου, Στέλιος Δανιήλ
Παραγωγή: ART AND ETHER

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Σάββατο 03/12, 15:00
Κυριακή 04/12, 15:00

ΝΕΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ
Προφήτου Δανιήλ 3-5, Κεραμεικός, ΑΘΗΝΑ
Τηλέφωνα Ταμείου: 211013002

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr
ediagonismoi.gr