Κερδίστε ένα μενού για 2 άτομα για το Χριστουγεννιάτικο & ένα μενού για 2 άτομα, για το Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν στο Veniero Bar Restaurant (Οι νικητές)

Σε έναν νέο πολυχώρο με άποψη, αισθητική και γευστικές προτάσεις για όλες τις στιγμές, το bar εστιατόριο Veniero, στην πλατεία Κεφαλαρίου, δίνουμε την ευκαιρία σε δύο μεγάλους τυχερούς που θα κληρωθούν στις 10/12, λίγο μετά τις 19:00, να κερδίσουν α) ένα μενού (χωρίς ποτά) για 2 για το Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν & β) ένα μενού (χωρίς ποτά) για 2 για το Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν. Το ευχάριστο όμως είναι ότι σε αυτό το διαγωνισμό δε θα υπάρχουν χαμένοι! Δηλαδή και αυτοί που δε θα κερδίσουν κάποιο από τα δώρα του διαγωνισμού θα κερδίσουν κάτι διαφορετικό, εφόσον το επιθυμούν. Λεπτομέρειες για όλη τη διαδικασία, ακολουθούν!  

divider

(Παρακαλείσθε να διαβάσετε τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού. Με τη συμμετοχή σας λαμβάνετε γνώση ότι το email σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το εστιατόριο για ενημερωτικούς λόγους.)

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ (ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ SHARE, ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ)

[contesthopper contest=”16472″]

 

Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ

ΙΩΑΝΝΑ ΝΑΖΟΥ

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ (ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ SHARE, ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ)

[contesthopper contest=”16474″]

 

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΙΜΠΙΜΠΑΚΗΣ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

1. ΕΝΑΣ (1) ΤΥΧΕΡΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΓΙΑ 2 ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ (ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ ΔΩΡΟΥ: 24/12/2016). Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΛΑΒΕΙ EMAIL ΜΕ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟ ΕΙΔΙΚΟ VOUCHER ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΣΕ ΕΚΤΥΠΩΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ.

Το δώρο αφορά σε ό,τι περιλαμβάνει η πρόταση του Veniero για το μενού του Χριστουγεννιάτικου Ρεβεγιόν! Οτιδήποτε επιπλέον παραγγείλει ο νικητής του διαγωνισμού θα καταβάλλεται ακέραια στο εστιατόριο.

2. ΕΝΑΣ (1) ΤΥΧΕΡΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΓΙΑ 2 ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ (ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ ΔΩΡΟΥ: 31/12/2016). Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΛΑΒΕΙ EMAIL ΜΕ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟ ΕΙΔΙΚΟ VOUCHER ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΣΕ ΕΚΤΥΠΩΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ.

Το δώρο αφορά σε ό,τι περιλαμβάνει η πρόταση του Veniero για το μενού του Πρωτοχρονιάτικου Ρεβεγιόν! Οτιδήποτε επιπλέον παραγγείλει ο νικητής του διαγωνισμού θα καταβάλλεται ακέραια στο εστιατόριο.

3. ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ VOUCHER ΓΙΑ ΕΝΑ (1) ΜΕΝΟΥ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΑΡΧΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 40 ΕΥΡΩ, ΜΟΝΟ ΜΕ 20 ΕΥΡΩ (ΕΚΠΤΩΣΗ 50%), ΣΤΟ VENIERO BAR RESTAURANT ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

1) ΨΩΜΙ ΜΕ ΝΤΙΠ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ,
2) 1 ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ,
3) 1 ΟΡΕΚΤΙΚΟ (ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ),
4) 1 ΣΑΛΑΤΑ Ή 2 ΑΤΟΜΙΚΕΣ (ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ),
5) 2 ΚΥΡΙΩΣ (ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ, ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ή BURGERS),
6) 2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΚΡΑΣΙ Ή 2 ΜΠΥΡΕΣ Ή 2 ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.

ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ7/1/2017-28/2/2017

Στην προσφορά δε γίνονται αλλαγές ως προς τη δομή του μενού και δε συμπεριλαμβάνονται τα γλυκά. Οι τιμές έχουν υπολογιστεί με τον οικονομικότερο συνδυασμό του εστιατορίου. Οι κάτοχοι της συγκεκριμένης προσφοράς θα καταβάλλουν το ποσό των 20 ευρώ στο εστιατόριο για μενού μέχρι 40 ευρώ (με τη δομή που περιγράφεται παραπάνω) και εάν ο συνδυασμός του μενού τους ξεπεράσει τα 40 ευρώ, τότε η διαφορά θα καταβάλλεται ακέραια στο εστιατόριο.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ VENIERO BAR RESTAURANT

Το VENIERO είναι ο νέος μοντέρνος χώρος στο Κέντρο της Κηφισιάς, μέσα σε ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον, στην Πλατεία Κεφαλαρίου, και είμαστε σίγουροι ότι θα αποτελέσει τον απόλυτο προορισμό στα βόρεια προάστια.

Στο VENIERO μπορεί να απολαύσει κανείς το πρωινό του, το γεύμα του, τον καφέ του, το σνακ του, το δείπνο του ή το ποτό του.

Εκτός των μεμονωμένων πελατών, μπορεί, επίσης, να φιλοξενήσει, μεγάλη γκάμα εταιρικών και επαγγελματικών εκδηλώσεων (γεύματα εργασίας, εταιρικά events, σεμινάρια, συνέδρια, parties κ.λπ.), καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και διαφόρων ειδών κοινωνικές εκδηλώσεις.

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ: ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ-ΚΥΡΙΑΚΗ 14:00-00:00

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Πού: Veniero Bar Restaurant
Δ/νση/τηλ.: Θεοδώρου Δηληγιάννη 56, 14562, Κηφισιά – Κεφαλάρι, 2102723110
Πότε:
24/12/2016, σε συνεννόηση με το εστιατόριο > για τον μεγάλο τυχερό 
31/12/2016, σε συνεννόηση με το εστιατόριο > για τον μεγάλο τυχερό 
7/1/2017-28/2/2017 > για όλους τους συμμετέχοντες του διαγωνισμού, δικαιούχους της έκπτωσης 51% (ως αναλύεται ανωτέρω)
Web: http://www.veniero.gr
Facebook page: www.facebook.com/venierokefalari

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr
ediagonismoi.gr

8 thoughts on “Κερδίστε ένα μενού για 2 άτομα για το Χριστουγεννιάτικο & ένα μενού για 2 άτομα, για το Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν στο Veniero Bar Restaurant (Οι νικητές)

  1. ΠΕΠΗ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ

    ΥΠΕΡΟΧΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΔΩΡΟ !!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ !!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.