Κερδίστε 2 (1+1) διπλές προσκλήσεις για την παράσταση ‘Στη Νεκρά’ στις 15 & 16/10 (Οι νικητές)

Ύστερα από έναν πρώτο επιτυχημένο κύκλο παραστάσεων, την άνοιξη του 2016, η ομάδα Πλάνη παρουσιάζει για δεύτερη συνεχή σεζόν, το έργο «Στη Νεκρά» του Ρεμί ντε Βος, για 12 μόνο παραστάσεις, κάθε Σάββατο και Κυριακή. 2 τυχεροί φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν το Σάββατο 15/10 ή την Κυριακή 16/10. Συμπληρώνετε τη φόρμα και θα ενημερωθείτε με email, εφόσον είστε ανάμεσα στους τυχερούς.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Βαγγέλης Βαμβακάρης

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Δημήτρης Αναστόπουλος

 

divider
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Στη Νεκρά
του Ρεμί ντε Βος
από την Ομάδα Πλάνη
για δεύτερη συνεχή σεζόν
στο θέατρο τσέπης Μικρή Πλάνη
για 12 παραστάσεις από τις 15 Οκτωβρίου

«Θα τελειώσει στους δρόμους αυτή η ιστορία…»

Είναι άραγε η εργασιακή μας πραγματικότητα η μόνη δυνατή πραγματικότητα; Δουλεύουμε για να ζούμε ή ζούμε για να δουλεύουμε; Έχετε δουλειά; Ψάχνετε δουλειά; Βρήκατε δουλειά; Ψάξατε καλά; Ψάξατε παντού; Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή! Δουλειά να’ ναι και ό,τι να ‘ναι! Δουλειά να ‘ναι κι όπου να ‘ναι!

Μπας και ανήκετε σε αυτή τη νέα ράτσα ασφαλισμένων και εμβολιασμένων προσκυνητών της νέας εποχής που λυμαίνονται τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες; Μήπως, από την άλλη, παίρνετε αγχολυτικά για να μη σπάτε βιτρίνες;

Όχι, όχι, δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Άλλωστε, όλοι, λίγο πολύ, είμαστε στρεσαρισμένοι αυτή την περίοδο…

Το τρομακτικά επίκαιρο σπονδυλωτό έργο του γάλλου συγγραφέα Ρεμί ντε Βος γράφτηκε το 1994 και με προφητικό τρόπο καταδεικνύει τη θέση μας στο σύγχρονο οικονομικό σύστημα και το θαυμαστό ευρωπαϊκό σύμπαν. Ανεργία, ανύπαρκτα εργασιακά δικαιώματα, φόβος, κατάθλιψη, νευρώσεις, περιθωριοποίηση, μετανάστευση, ρατσισμός είναι οι λέξεις-κλειδιά μιας κωμικοτραγικής παράστασης που παρουσιάζει με βιτριολικό χιούμορ τη ζωή μας σήμερα, μια ζωή που προς το παρόν έχουμε όλοι μας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο βάλει «στη νεκρά».

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα
Ο Γάλλος συγγραφέας Ρεμί Ντε Βος (Rémi de Vos) γεννήθηκε στη Δουνκέρκη το 1963. Το 1981 εγκατέλειψε τις σπουδές του για να εγκατασταθεί στο Παρίσι, όπου, μέχρι το 1993, επιβίωσε κάνοντας διάφορα επαγγέλματα: οδηγός ασθενοφόρου, νυχτοφύλακας, εργάτης μεταλλείων, μεταφορέας. Το 1993 άρχισε να γράφει. Ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, από την Αλγερία μέχρι τη Νέα Υόρκη, την Παραγουάη και το Βιετνάμ, συχνά με υποτροφίες για τη συγγραφή θεατρικών έργων. Μεταξύ των γνωστότερων έργων του, συγκαταλέγονται τα: “Débrayage”, “Conviction Intime”, “La Camoufle”, “Jusqu’ a ce que la Mort nous Separe”, “Occident”, “Sexteit”, “Beytrouth Hotel” και “Alpenstock”. Εκτός από τη Γαλλία, έργα του έχουν παρουσιαστεί στο Μόντρεαλ, στο Μιλάνο, στο Μπουένος Άιρες, στη Λίμα, στις Βρυξέλλες, στη Μαδρίτη, και αλλού, και έχουν μεταφραστεί σε πάνω από 15 γλώσσες. Διδάσκει στην Ανωτάτη Σχολή Θεάτρου Ensatt στη Λυόν.

Ταυτότητα της παράστασης
Κείμενο: Rémi de Vos
Μετάφραση: Άννα Ετιαρίδου
Σκηνοθεσία: Κώστας Δελακούρας
Ερμηνεύουν: Άννα Ετιαρίδου, Κώστας Δελακούρας, Ιουλία Σταμούλη, Σάντρα Ααρών
Φωτογραφίες: Χρήστος Καραπιπέρης
Επικοινωνία: Στέλλα Πεκιαρίδη
Διάρκεια: 110’ (με διάλειμμα)

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ
Σάββατο 15/10: 21.00, Κυριακή 16/10: 19.30

Μικρή Πλάνη
Δικαιάρχου 106-108, Παγκράτι
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 7019616
H Μικρή Πλάνη στο facebook.

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr
ediagonismoi.gr