Kερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Το Μετά» στις 09/04 (Οι νικητές)

tometa2

Η τελευταία παράσταση του ψυχολογικού δράματος «Το Μετά» αυτό το Σάββατο 9/4 στο Life n’ Art Theater. 2 τυχεροί φίλοι μας θα έχουν την ευκαιρία να την παρακο-λουθήσουν, λαμβάνοντας από μία διπλή πρόσκληση. Συμπληρώνετε τη φόρμα του διαγωνισμού και μπαίνετε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail που θα δηλώσουν, την προηγούμενη ημέρα της παράστασης.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


OI ΝΙΚΗΤΕΣ

ΤΑΣΟΣ ΣΑΡΑΒΑΝΗΣ
Νικη Στιβαχτοπουλου

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Η Αλίκη, ένα 17χρονο κορίτσι, ζει μια όμορφη ζωή, μέχρι τη στιγμή που σκοτώνεται σε τροχαίο. Η ψυχή της μεταφέρεται σε ένα άγνωστο μέρος. Εκεί συναντά έναν κύριο, ο οποίος της συστήνεται ως Θεός. Της λέει πως βρίσκεται στο… Χάος και ότι μπορεί να εκπληρώσει μια τελευταία της επιθυμία. Εκείνη ζητά να δει για τελευταία φορά τους δικούς της, τους οποίους αγαπούσε πάρα πολύ. Ο Θεός της δίνει 48 ώρες και τότε η Αλίκη κατεβαίνει στη γη ως πνεύμα. Όσο βρίσκεται εκεί ανακαλύπτει κρυμμένα μυστικά της οικογένειάς της και συνειδητοποιεί ότι τίποτα δεν ήταν όπως νόμιζε. Όσο περνάνε οι ώρες μαθαίνει ακόμα περισσότερα πράγματα που τη διαλύουν. Απελπισμένη και μη μπορώντας να αντέξει κι άλλα ψέματα ζητάει να επιστρέψει στο… Χάος, μόνο που ο χρόνος της πάνω στη γη δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Σημείωμα σκηνοθέτη

Το έργο του Γιάννη Διακονικόλα και της Ειρήνης Κυδωνάκη, είναι ένα ψυχολογικό δράμα. Ένα παιχνίδι ανάμεσα στο μεταφυσικό και το ρεαλιστικό από τη νεανική οπτική γωνιά των δύο συγγραφέων – ηθοποιών. Η σκηνοθετική γραμμή είναι ένα κράμα θεάτρου – κινηματογράφου. Πολλές εικόνες εναλλάσσονται μεταξύ τους με γρήγορο ρυθμό, σαν μια ξεχωριστή υπόθεση με κοινή συνισταμένη δύο μεταφυσικές παρουσίες.

Το έργο έχει πολλά δραματικά και κωμικά στοιχεία και ένα βαθύτερο νόημα ότι “στους ανθρώπους τίποτα δεν είναι πολλές φορές όπως δείχνει”. Η συνεργασία μου με τους ηθοποιούς ήταν ξεχωριστή. Όλοι έδειξαν ζήλο, πάθος και αγάπη γι’ αυτό που  υπηρετούν. Έγινε ένα ωραίο πάντρεμα των έξι νέων ηθοποιών με τον πιο παλιό και έμπειρο Ηλία Πετροπουλέα. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα τους δικαιώσει.

Συντελεστές

Κείμενο: Γιάννης Διακονικόλας & Ειρήνη Κυδωνάκη
Σκηνοθεσία: Μάνος Αντωνίου
Α’ Βοηθός Σκηνοθέτη: Δήμητρα Μπουρνελέ
Β’ Βοηθός Σκηνοθέτη: Γιάννης Διακονικόλας
Μουσική Επιμέλεια: Ειρήνη Κυδωνάκη
Φωτογραφία: Κωνσταντίνος Βαμβακούσης

Ερμηνεύουν:
Μαίρη Δεντοπούλου
Γιάννης Διακονικόλας
Λουίζα Καλλία
Σάκης Καρκαφίρης
Ειρήνη Κυδωνάκη
Δήμητρα Μπουρνελέ
και ο Ηλίας Πετροπουλέας

Διάρκεια: 70 λεπτά

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Ημέρα / Ώρα: Σάββατο 09/04  στις 19.00
Xώρος Παραστάσεων: L.A. (Life n’ Art) Theater: Κωνσταντινουπόλεως 82, ΓΚΑΖΙ Τηλ-fax: 210 5789337 E-mail: info@latheater.gr URL: www.latheater.gr

 
Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr
ediagonismoi.gr