Κερδίστε 4 (2+2) διπλές προσκλήσεις για την παράσταση ‘Ο μικρός αδελφός’ στις 25 & 26/03 (Οι νικητές)

adelfos

Η Ομάδα ΕΝ-Α, συμμετέχοντας στις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις των ΕΝΕΛΠΑ, παρουσιάζει το έργο «Ο μικρός αδελφός» της Μαριέλλης Σφακιανάκη Μανωλίδου σε σκηνοθεσία Ελπίδας Αμίτση στο ΑΝΤΙΘΕΑΤΡΟ Μαρίας Ξενουδάκη. Σας προσφέρουμε 4 προσκλήσεις για την Παρασκευή 25/03 και το Σάββατο 26/03, συμπληρώνετε την φόρμα συμμετοχής -ανάλογα με την ημέρα που επιθυμείτε- και σας ειδοποιούμε την προηγούμενη ημέρα της παράστασης στο email που δηλώσατε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΑΚΗ
ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΑΚΑΚΗΣ

 

ΟΙ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ

Αρτίν Χατζηκιοσεγιάν
Μαρια Μποτσαρη

 

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Υπόθεση του έργου
Ένας μοναχικός αποτυχημένος ηθοποιός που έχει καταφύγει στο αλκοόλ και που οι συνθήκες τον φέρνουν να συγκατοικήσει με τον ετεροθαλή κι άγνωστο σχεδόν μέχρι τότε μικρότερό του αδελφό, αντί για την ψυχρή ή και την εχθρική στάση που περίμενε να αντικρίσει στα μάτια του μικρού αδελφού για εκείνον, αντικρίζει τον θαυμασμό. Τούτο τον ξαφνιάζει΄ έπειτα τον κυριεύει ο φόβος μη τον απογοητεύσει και χαθεί ο απρόσμενος αυτός θαυμασμός. Όλη του η γεμάτη ηττοπάθεια στάση απέναντι στην ζωή ανατρέπεται. Συνάμα ο ξαφνικός ερχομός του μικρού αδελφού στον εγκλωβισμένο του χώρο, έρχεται να δώσει σαν ένα κλότσο στα κλειστά του στεγανά αποκαλύπτοντας αλήθειες που αγνοούσε και ενεργοποιώντας βαθιές σκέψεις και καταπιεσμένα συναισθήματα.

Σημείωμα συγγραφέα
Το θεατρικό έργο «Ο μικρός αδελφός» απέσπασε πρώτο βραβείο στο ραδιοφωνικό θεατρικό διαγωνισμό του ΡΙΚ της Κύπρου το Δεκέμβριο του 2012.
Η κεντρική του σκέψη είναι ότι ενώ το αόρατο μάτι του Big brother έρπει παρακολουθώντας και καταπιέζοντας την ζωή μας, αντίθετα το μάτι ενός μικρότερου αδελφού αν μας κοιτάζει με θαυμασμό, μπορεί να γίνει κινητήριος δύναμη για να μας ανεβάσει. [Μαριέλλη Σφακιανάκη Μανωλίδου]

Σημείωμα σκηνοθέτη
Ενεργοποιώντας τη θέλησή του ο άνθρωπος δύναται να δαμάσει τα πάθη της ψυχής του, τα υλικά του ελαττώματα, να καταπολεμήσει τη διαίρεση, τη διχόνοια και την άρνηση, τις κοινές εξαρτήσεις και δεσμεύσεις της ζωής και να εκφράσει αυτή την πραγματική αρετή που ισχυρά θα τον οδηγήσει να δημιουργήσει τον αληθινό του εαυτό.
Άρρεν και Θήλυ αρχή σε ένα σώμα. Δεν υπάρχουν φύλα, μόνο ο αγώνας της ψυχής που ζωογονείται από την αγάπη και αφυπνίζονται μέσα της οι αληθινές της ιδιότητες. Πάντα υπάρχει ελπίδα! [Ελπίδα Αμίτση]

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία: ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΙΤΣΗ
Μουσική επιμέλεια: ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΙΤΣΗ
Σκηνικά- κοστούμια: ΑΓΑΠΗ ΕΝΤΕΧΝΟΥ
Φωτισμός: ΑΘΗΝΑ ΕΝΤΕΧΝΟΥ
Κλασσική κιθάρα- ηχοληψία: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τραγούδι- πιάνο: ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΙΤΣΗ
Φωτογραφία- βιντεοσκόπηση : ΣΟΦΙΑ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ
Επιμέλεια trailer- αφίσας: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΡΙΑΝΟΣ- ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΣ
Μοντάζ: Ομάδα ΕΝ-Α
Φροντιστής: ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΣ

ΔΙΑΝΟΜΗ
Σπύρος: ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΜΗ
Φάνης: ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΙΤΣΗ
Μίνα: ΑΜΑΛΙΑ ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗ
Θείος: ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΜΗ
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ UNESCO-WORLD PHILOSOPHICAL FORUM.
ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΕΝΕΛΠΑ (Ενώσεις Ελλήνων Πολιτισμού και Ανάπτυξης)
ΧΟΡΗΓΟΣ: ΩΔΕΙΟ ΕΝΤΕΧΝΟΝ

Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά χωρίς διάλειμμα

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ:

Παρασκευή 25/03 και Σάββατο 26/03 στις 9:00 μ.μ.

ΑΝΤΙΘΕΑΤΡΟ Μαρίας Ξενουδάκη
Αυλητών 10, Ψυρρή

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr
ediagonismoi.gr