Kερδίστε 6(3+3) διπλές προσκλήσεις για την παράσταση ‘Η αγριόπαπια’ στις 23 & 24/01(Οι νικητές)

Το θέατρο Εκάτη παρουσιάζει την παράσταση «Η αγριόπαπια» του Ερρίκου Ίψεν! 6 τυχεροί θα παρακολουθήσουν την παράσταση, λαμβάνοντας μία διπλή πρόσκληση. Συμπληρώνετε τη φόρμα του διαγωνισμού, αναλόγως της ημέρας προτίμησής σας,  και μπαίνετε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail που θα δηλώσουν, την ημέρα της παράστασης.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!



ΝΙΚΗΤΕΣ  ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 23/01

Εύη Σολωμού
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΤΖΟΥΛΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΚΡΗΣ

NIKHTEΣ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 24/01

Γεωργία Κούρλα
NANTIN MAPOY
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

 

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Δράμα μεγάλης δραματικής δύναμης και αρίφνητου πόνου. Κανένα άλλο έργο του Ίψεν δεν συγκεντρώνει τόσο σπαραγμό και συμπόνια .Οι ήρωες έχουν τρυφερότητα, οίκτο, εγωισμό και σκληρότητα. Δυνάστης η φτώχεια με επενδύτη τα όνειρα.

Το έργο παρουσιάζει την ψυχική καταρράκωση μιας οικογένειας που συντηρείται με αυταπάτες που τις συμβολίζει μια σακατεμένη αγριόπαπια που την φυλάνε στην σοφίτα τους και την φροντίζουν η εγγονή Έντβιγκ και παππούς Έκνταλ.

Η αγριόπαπια, είναι το τραγικότερο σύμβολο του ζωτικού ψεύδους.Ο παραμικρός φθόγγος αλήθειας αποκαλύπτει την ψυχική τους διάλυση και συντρίβει το κίβδηλο κόσμο τους. Το δράμα παίζεται στο σπίτι ενός αποτυχημένου φωτογράφου του Γιάλμαρ Έκνταλ που έχει μια επίφαση ευτυχισμένης ζωής που την καλύπτει η στίλβη των ψευδαισθήσεων και της αυταπάτης. Καταρρέουν τα πάντα, όταν εισβάλει ένας ιδεαλιστής ο Γκρέγκερς Βέρλε και φανερώνει την αλήθεια και τους εξοντώνει.Η Γκίνα, η γυναίκα του Γιάλμαρ, ήταν ερωμένη του πατέρα του, του Γέρο-Βέρλε. Αποδεικνύει πως η κόρη του η Έντβιγκ δεν είναι δικό του παιδί και έτσι έρχεται η καταστροφή. Η μικρή Έντβιγκ μαθαίνοντας την αλήθεια αυτοκτονεί.
Το έργο είναι σε μετάφραση Βάσου Δασκαλάκη και σκηνοθεσία Βαλεντίνης Λουρμπά.

Μουσική επιμέλεια:Ουρανία Αργυροπούλου
Ηχοληψία:Ευρυδίκη Γεωργίου
Φωτογραφία:Ευθύμιος Ντούσικος

Παίζουν οι ηθοποιοί:
Μάνος Χατζηγεωργίου
Αλεξάνδρα Μαρθαλαμάκη
Ηλίας Μαζιώτης
Άννα Κουκουλιάτρα
Ξενοφών Χαντζής

Διάρκεια: 1h και 40′

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Σάββατο 23/01/2016 στις 21:15(ακριβώς)
Κυριακή 24/01/2016 στις 18:15(ακριβώς)

Θέατρο Εκάτη, Εκάτης 11, Πλατεία Κυψέλης, τηλ. 2106401931.

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr
ediagonismoi.gr