Kερδίστε 6 (2+2+2) προσκλήσεις για την παράσταση ‘Στρίβειν δια του Χάροντος’ στο L.A. (Life n’ Art) Theater, στις 18, 19 & 20/12 (Oι νικητές)

STRIVEIN

Το νέο έργο του Μάνου Μπάρτη, Στρίβειν δια του Χάροντος” παρουσιάζεται στο Life nArt Theater  κάθε Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή. 2 τυχεροί φίλοι μας θα έχουν την ευκαιρία να βλέπουν κάθε παράσταση, κάθε βδομάδα (6 δλδ συνολικά, για όσο παίζεται το έργο). Συμπληρώνετε, όπως πάντα, τη φόρμα συμμετοχής, αναλόγως την ημέρα προτίμησής σας, και στο email που δηλώνετε, οι τυχεροί ειδοποιούνται την προηγούμενη μέρα.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/12

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΟΝΙΔΗ
Φωφη Κληρονομου

ΝΙΚΗΤΕΣ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 19/12

ΣΑΝΤΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΨΑΛΛΙΔΑΣ

NIKHTEΣ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 20/12

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΣΜΙΔΗΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΟΦΙΚΙΩΤΗΣ

 

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Life n’ Art Theater
«Στρίβειν διά του Χάροντος»
Χρήμα ή Χάρος; Ιδού η απορία!

Τελικά το χρήμα φέρνει την ευτυχία ή οδηγεί σε αδιέξοδα; Ο Αλέξανδρος πιστεύει ότι το σημαντικότερο νόημα της ζωής είναι η οικονομική ευμάρεια. Θέλοντας να υπερασπιστεί την περιουσία του, δε διστάζει να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο: Τη γυναίκα του, τη νυμφομανή εφοριακό, ακόμα και τον κολλητό του, τον… Χάρο. Θα καταφέρει ο Αλέξανδρος να βγει αλώβητος από όλη αυτή την κατάσταση; Τι ρόλο θα παίξει σε όλη αυτή την ιστορία ένας… παιχνιδιάρης άγγελος; Οι απαντήσεις θα δοθούν στο L.A. Theater από 5 Δεκεμβρίου, και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 18:45.

Ο συγγραφέας της παράστασης: Μάνος Μπάρτης
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Έζησε όλη του την παιδική ηλικία σε ένα βουνό κοντά στην Ανάβυσσο. Από πολύ μικρός έφτιαχνε ιστορίες και τις παρουσίαζε μόνος του. Από τα 18 του χρόνια ξεκίνησε να γίνεται γυρολόγος εργασιών στην Αθήνα. Το 2006 είχε ένα ατύχημα που τον καθήλωσε στο κρεβάτι δύο χρόνια. Μια δύσκολη, μα και δημιουργική εποχή, μιας κι εκεί ανακάλυψε την στροφή του στην τέχνη και στο γράψιμο, κάτι που άρχισε να υλοποιεί πολλά χρόνια αργότερα. Από το 2011, και σε ηλικία 29 ετών ξεκίνησε να ασχολείται επιτέλους πιο ουσιαστικά με τη γραφή, γνωρίζοντας τον άνθρωπο που του άλλαξε τα πάντα, τον Άγγελο Χασάπογλου. Αποφάσισε να πάει στη σχολή δημιουργικής γραφής «Tabula Rasa», ώστε να τιθασεύσει τις σκέψεις του, κι εκεί ανακάλυψε κι άλλες ικανότητές του, όπως αυτή της υποκριτικής. Είχε καταξιωμένους καθηγητές όπως: Παναγιώτης Καποδίστριας, Άννα Χατζησοφιά, Ρένα Ρίγγα, Φωτεινή Τσακίρη, Ματθίλδη Μαγγίρα, κ.ά., ενώ παράλληλα έχει παρακολουθήσει και τα σεμινάρια σεναρίου του Νίκου Παναγιωτόπουλου στον Ιανό. Σε επαγγελματικό επίπεδο, ξεκίνησε ως συγγραφέας με το «Μην πατάς τους βασιλικούς» σε συνεργασία με τις Άννα Κοντονίκα και Βαρβάρα Βουτσινά, στο θέατρο Παραμυθίας, και συνέχισε με τη διάκριση του μονόπρακτου «Νο3112» στον πανελλήνιο διαγωνισμό «Επί Σκηνής», σε συνεργασία με τη Μάτα Κεχαγιά. Ως ηθοποιός έχει παίξει στην ταινία μικρού μήκους «Απώλεια» του Αργύρη Γιαμάλογλου, στην τηλεοπτική σειρά «Στο ράφι», στην θεατρική παράσταση «Ρακοσυλλέκτες» κ.α. μικρότερα σκετσάκια. Αγαπάει πολύ τον αθλητισμό, αν και δεν μπορεί πια να αθλείται, το διάβασμα και κυρίως το γράψιμο. Όνειρα; Πολλά και όλα σε σχέση με το γράψιμο!

Ταυτότητα παράστασης
Είδος: Κωμωδία
Κείμενο: Μάνος Μπάρτης
Επιμέλεια κειμένου: Αγγελίνα Μήτκα
Σκηνοθεσία: Γιώργος Βούτος
Παίζουν: Μάνος Μπάρτης, Ιωάννα Λαπέα, Βασίλειος Ξυδάκης, Σταυρούλα Παπαδοπούλου, Ιωάννα Δαρμή
Σκηνικά – κοστούμια: Γιούλη Καλημέρη
Μουσική, σύνθεση κι επιμέλεια: Γιάννης Ανδρουλακάκης
Φωτισμοί – Ηχοληψία: Λευτέρης Παπαδημητρίου
Φωτογραφία: Κατερίνα Φαρφαρά
Video Art: Αντώνης Μανδρανής
Παραγωγή: L.A. Theater
Οργάνωση παραγωγής: Μάνος Μπάρτης

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Παρασκευή 18/12, 18:45
Σάββατο 19/12, 18:45
Κυριακή 20/12, 18:45

L.A. (Life n’ Art) Theater, Κωνσταντινουπόλεως 82, Γκάζι (κοντά στο Μετρό, στάση Κεραμεικός), Τηλέφωνο κρατήσεων (L.A Theater) : 210 5789337
E-mail: info@latheater.gr URL: www.latheater.gr

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr
ediagonismoi.gr