Kερδίστε 9 (3+3+3) διπλές προσκλήσεις για την παράσταση ‘Σε σας που με ακούτε’ στο ΙΜΚ, στις 11, 12 & 13/12 (Οι νικητές)

Από τις 10 Δεκεμβρίου, στο Blackbox του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, στα πλαίσια του αφιερώματος ‘2015 ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΟΥΛΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ’ (Επιμέλεια αφιερώματος: Μάνος Καρατζογιάννης), θα ζωντανέψει ξανά το πιο πρόσφατο έργο της συγγραφέως ‘Σ’ Εσάς που με Ακούτε‘ – 12 χρόνια μετά το πρώτο ανέβασμά του από το Λευτέρη Βογιατζή και τη Νέα Σκηνή στην Αθήνα. Σας δίνουμε 9 διπλές προσκλήσεις για Παρασκευή 11/12, Σάββατο 12/12 και Κυριακή 13/12. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής, ανάλογα με την ημέρα που προτιμάτε. Κλήρωση την προηγούμενη ημέρα, μετά τις 15:00, και σας ειδοποιούμε στο email που δηλώσατε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΝΙΚΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Αναστασία Αθανασία Παινέση
ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΑΚΗΣ
Μαρια Σωφρονα

ΝΙΚΗΤΕΣ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΡΗΓΟΡΗ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΑΓΙΑ ΛΙΠΑΡΤΕΛΙΑΝΙ

ΝΙΚΗΤΕΣ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΠΛΑΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ
Μαρία Κωστάκη

 

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Σε σας που με ακούτε της Λούλας Αναγνωστάκη
σε σκηνοθεσία Μάνου Καρατζογιάννη
10.12.2015 έως 04.01.2016

Στο πλαίσιο ένος μεγάλου αφιερώματος για τη δραματουργία και το έργο της συγγραφέως Λούλας Αναγνωστάκη, θα ζωντανέψει ξανά το πιο πρόσφατο έργο της «Σε σας που με ακούτε» – 12 χρόνια μετά το πρώτο ανέβασμά του από το Λευτέρη Βογιατζή και τη Νέα Σκηνή στην Αθήνα- από τις 10 Δεκεμβρίου, στο blackbox του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.

Σε ένα παλιό βερολινέζικο σπίτι, που σταδιακά ταράζεται από τον ήχο των επεισοδίων, τις ριπές και τα δακρυγόνα, ο κεντρικός ήρωας, ο Άγης ηχογραφεί τις φωνές των υπόλοιπων θεατρικών προσώπων και τις μοντάρει με συνθήματα από τις διαδηλώσεις. Το ιδιωτικό μπλέκεται με το δημόσιο για να επανεμφανισθούν υπαινικτικά στη σκηνή θέματα και χαρακτήρες από παλαιότερα έργα της συγγραφέως. Χαρακτήρες που παίρνουν υπόσταση κρατώντας ένα μικρόφωνο σα να μιλούν σε μια συγκέντρωση ξεχωρίζοντας από το πλήθος της διαδήλωσης, «σε μας που τους ακούμε».

Το έργο της Λούλας Αναγνωστάκη «Σ’ εσάς που με ακούτε» είναι μια διαμαρτυρία για τα κοινωνικά, πολιτικά και ατομικά αδιέξοδα που μαστίζουν τις σύγχρονες κοινωνίες. Η συγγραφέας δίνει φωνή στα πρόσωπα του έργου για να εκμυστηρευτούν σε ένα φανταστικό κοινό τις αγωνίες τους, τον τρόμο τους απέναντι στη νέα τάξη πραγμάτων, αλλά και την προσωπική ανασφάλεια, που τους προκαλεί η κοινωνική διαφθορά και παρακμή.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία: Μάνος Καρατζογιάννης
Κοστούμια: Βασιλική Σύρμα
Σκηνικά: Γιάννης Αρβανίτης
Επιμέλεια κίνησης: Ζωή Χατζηαντωνίου
Φωτισμός: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Φωτογραφίες: Σωτηρία Ψαρρού

Παίζουν οι ηθοποιοί: Όλια Λαζαρίδου, Mαρία Ζορμπά, ‘Aντριαν Φρίλινγκ, Αντρέας Κοντόπουλος, Δανάη Επιθυμιάδη, Γιάννης Καραούλης, Μάνος Στεφανάκης, Κλεοπάτρα Μάρκο, Γιώργος Σαββίδης

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ
Παρασκευή 11/12, Σάββατο 12/12 στις 21:00 και Κυριακή 13/12 στις 20:00
Διάρκεια: 90 λεπτά

‘Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206, Ταύρος)
Αίθουσα: Black Box

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr
ediagonismoi.gr