Kερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση ‘Απο…χώρισα’ στον Χώρο Τέχνης 92 Art, στις 09/05 (Οι νικητές)

Η παράσταση ‘Απο…χώρισα‘ ξεκίνησε στον Χώρο Τέχνης 92 Art και σας δίνουμε 2 διπλές προσκλήσεις για το Σάββατο 09/05. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής. Κλήρωση την προηγούμενη ημέρα, μετά τις 15:00, και σας ειδοποιούμε στο email που δηλώσατε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΥΚΟΥΝΑΚΗ
ΧΡΥΣΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Μετά τo θεατρικό μονόλογο «Η Κούκλα» που της χάρισε βραβείο ερμηνείας και το βραβείο «Νέο Πρόσωπο 2014» στο Φεστιβάλ Μονολόγων του Χώρου Τέχνης 92 Art, η Μαριάντζελα Ψωμαδέλλη επιστρέφει και πάλι στον «τόπο του εγκλήματος» για να παρουσιάσει το δεύτερο θεατρικό της έργο με τίτλο «Απο.. χώρισα» για περιορισμένες παραστάσεις.

Πρόκειται για ένα μονόλογο με εμφανή τα κωμικοτραγικά στοιχεία. Το «Απο..χώρισα» αντικατοπτρίζει απόλυτα τη γυναικεία παράνοια μα και όλους τους πιθανούς τρόπους με τους οποίους αντιδρά μια γυναίκα στο ενδεχόμενο του χωρισμού της από το έτερον της ήμισυ. Ένα έργο που απευθύνεται σε κάθε θεατή, σε όποιο φύλο και αν αυτός ανήκει γιατί σίγουρα θα ταυτιστεί και θα συναντήσει καταστάσεις που έχει ζήσει και ο ίδιος στην καθημερινότητά του αλλά και στην προσωπική του ζωή.

Στο σκηνοθετικό τιμόνι και την μουσική επιμέλεια του δεύτερου θεατρικού εγχειρήματος της Μαριάντζελας, βρίσκεται η Έφη Μεράβογλου, σκηνοθέτης, ηθοποιός και θεατρική συγγραφέας που έχει διαγράψει ήδη τη δική της σημαντική πορεία στο χώρο του θεάτρου και της υποκριτικής.

Υπάρχουν εκατοντάδες λόγοι για να δει κανείς το «Απο…χώρισα»! Ελάτε στις 19 Απριλίου στο Χώρο Τέχνης 92 Art και ανακαλύψτε το δικό σας!

Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Έφη Μεράβογλου
Κείμενο: Μαριάντζελα Ψωμαδέλλη
Μουσική επιμέλεια: Έφη Μεράβογλου
Ερμηνεύει η Μαριάντζελα Ψωμαδέλλη

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ
Σάββατο 09/05 στις 19:00
Χώρος Τέχνης 92 Art
Διεύθυνση: Αρτέμωνος 77 Δάφνη| Μετρό: Άγ. Ιωάννης | τηλ.: 215-5154944 & 6944-446690 | email: 92artplace@gmail.com | Facebook: www.facebook.com/92artplace | blog: 92artplace.blogspot.gr

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdise-to.gr)
www.saveandwin.gr
http://www.mydiagonismoi.gr/
http://paiksekerdise.gr
http://www.e-contest.gr/