Kερδίστε 4 (2+2) διπλές προσκλήσεις για την παράσταση ‘ΧΟΝΤΡΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΦΟΥΣΤΕΣ’ στις 28 & 29/03 (Οι νικήτριες)

Αν θέλετε να απολαύσετε την εξαιρετική παράσταση «ΧΟΝΤΡΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΦΟΥΣΤΕΣ» στο Θέατρο Αλκμήνη το Σάββατο 28/03 ή την Κυριακή 29/03 [τελευταία παράσταση], συμπληρώνετε τη φόρμα του διαγωνισμού -ανάλογα με την ημέρα που προτιμάτε- και μπαίνετε στην κλήρωση για μία διπλή πρόσκληση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail που θα δηλώσουν, μετά τις 15:00 της προηγούμενης ημέρας.  

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 28/03

Σοφία Παντελιά
ΕΥΗ ΖΑΤΑ

 

NIKHTΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 29/03

 ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΘΕΟΦΑΝΙΔΗ
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗ

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Oι “ΧΟΝΤΡΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΦΟΥΣΤΕΣ” αποτελούν ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά έργα του Αμερικανού δραματουργού, Νicky Silver. Γράφτηκε το 1988 και προτάθηκε για τρία βραβεία Helen Hayes. Στην ελληνική σκηνή ανεβαίνει για πρώτη φορά στο Θέατρο Αμόρε το 1999 σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Μυλωνά. Σημαντική επιτυχία σημείωσε το έργο του Νύχτα Ραδιοφώνων (Οι αλτρουιστές) που παρουσιάστηκε στο θέατρο Διάνα από το θίασο της Ελένης Ράντου και σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα. Άλλα έργα του: “Πτεροδάχτυλοι” (Βραβείο Οπενχάιμερ – Κέσελρινγκ), “Η ανάσα σου στο πρόσωπό μου”(Βραβείο Dramalogue – Drama Desk), “Γάτες και σκύλοι”, “Τροφική αλυσίδα”, “Η προσευχή της Παρθένας”.

Λίγα λόγια για την υπόθεση…

Μοναδικοί διασωθέντες ενός αεροπορικού δυστυχήματος, η γοητευτική και εκκεντρική 40χρονη Φίλις Χόγκαν και ο 11χρονος γιος της Μπίσοπ Χόγκαν, θα επιβιώσουν για πέντε χρόνια σ’ένα ερημονήσι .Τα περιθώρια επιβίωσης στενεύουν και έτσι καταφεύγουν στον καννιβαλισμό τρώγοντας τα πτώματα των συνεπιβατών. Μάνα και γιος θα καταφέρουν να επιστρέψουν στο σπίτι τους, το οποίο ο Χάουαρντ Χόγκαν πλέον μοιράζεται με την πορνοστάρ ερωμένη του Παμ. Τα πλάσματα που επιστρέφουν πίσω ελάχιστα μοιάζουν με την οικογένειά του όπως εκείνος τη θυμάται. Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Πιο συγκεκριμένα ο συγγραφέας σχολιάζει με χιούμορ αλλά και καυστικότητα τη φύση του ανθρώπου και τους θεσμούς που θέτει στα πλαίσια του πολιτισμού. Σεξουαλική διαστροφή, υπέρβαση των ορίων, διαρκή χρήση της βίας, παραφροσύνη, ανατροπή της τάξης, κενό της επικοινωνίας. Πρόκειται άλλωστε για στοιχεία που περιλαμβάνει στη θεματολογία των περισσότερων έργων του.

Ταυτότητα της παράστασης

Συγγραφέας: Nicky Silver
Μετάφραση: Χρήστος Καρχαδάκης
Σκηνοθεσία: Αθηνά Καμπάκογλου
Σκηνικά: Αντώνης Τακτικός
Κοστούμια: Ελευθερία Στεφανούρη
Μουσική-Ηχητική Σύνθεση: Βαγγέλης Παπατζανάκης
Χορογραφία : Βίκυ Καμπάκογλου

Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά):

Βαγγέλης Παπατζανάκης
Σαββίνα Πετρίδου
Ελευθερία Στεφανούρη
Αντώνης Τακτικός

Βοηθοί σκηνοθέτη: Μύρια Δημητρόπουλος – Κατερίνα Παναγιώτου
Φωτογραφία – Σχεδιασμός φωτισμών: Ελισάβετ Μωράκη
Δημιουργικό: Ανδρέας Σαραβάνος
Κομμώσεις: Πένυ Νικολάου – “beauty corner”
Εκτύπωσεις: Αθηνά Σοκολή

Παραγωγή: VOLT
Διεύθυνση παραγωγής: Γιώργος Ψαραδέλης
Νομική σύμβουλος: Φιλιώ Καστραντά
Δημόσιες σχέσεις: Νατάσα Παππά

Λίγα λόγια για τη σκηνοθέτη…

Η Αθηνά Καμπάκογλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, μαθήτρια της Νίκης Τριανταφυλλίδη και αριστούχος της Δραματικής Σχολής Μαίρη Βογιατζή Τράγκα, ασχολήθηκε με το θέατρο «αλλάζοντας» ρόλους εντός- εκτός και επί σκηνής. Θεατρικό ρεπορτάζ και αρχισυνταξίες, ραδιόφωνο και τηλεόραση, βοηθός παραγωγής σε παραστάσεις, γραφείο τύπου σε θέατρα και δασκάλα αυτοσχεδιασμού σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Λίγα λόγια για την ομάδα VOLT …

Οι VOLT είναι μία καλλιτεχνική ομάδα μινιμαλιστικής και DIY αισθητικής. Όλα τα είδη τέχνης συγκεντρώνονται στην υποκριτική, όχι όπως την ξέρουμε μέχρι σήμερα. Εικαστικές και ηχητικές εγκαταστάσεις, video art, φωτισμοί και τεχνολογία προσκαλούν το κοινό με την υπόσχεση ενός ξεχωριστού αποτελέσματος. Λειτουργώντας συνδυαστικά και χωρίς παρωπίδες απέναντι σε τάσεις και μεθόδους μιλούν μέσα από την τέχνη τους. Το αποτέλεσμα έρχεται έχοντας την πλήρη επίβλεψη της εκάστοτε παραγωγής ενώ κρατούν ανοιχτές τις γέφυρες συνεργασίας με καλλιτέχνες κοινής αισθητικής.

Πρωτοεμφανίζονται στη θεατρική σκηνή με τη “Μήδεια” του Μποστ, στα πλαίσια του Φεστιβάλ “Χίμαιρες”, που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2013 στον πολυχώρο Λάσπη. Τον χειμώνα της ίδιας χρονιάς, ανεβάζουν την παράσταση “Ο Άνδρας με την πουά γραβάτα” των Ελ Ρόι + ΑΒΓ σε σκηνοθεσία της ίδιας της ομάδας στο θέατρο Αλκμήνη. Η ανταπόκριση του κοινού είναι μεγάλη και η ομάδα αποκτά τη δική της ξεχωριστή ταυτότητα στη σύγχρονη θεατρική σκηνή.

https://www.facebook.com/VOLTtheatrecompany

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Σάββατο 28/03 & Κυριακή 29/03, 21:30
Θέατρο Αλκμήνη
Αλκμήνης 8 – 12 Γκάζι (Στάση Μετρό ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ)
2103428650 (ΜΕΤΑ ΤΙΣ 18:30) – 6944618891

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdise-to.gr)
www.saveandwin.gr
http://www.e-contest.gr/
http://www.mydiagonismoi.gr/
http://paiksekerdise.gr