Kερδίστε 3 (1+2) διπλές προσκλήσεις για την παράσταση ‘Ο χορός του Θανάτου’ στις 28 & 29/03 (Oι νικητές)

Αν θέλετε να απολαύσετε την παράσταση “Ο χορός του Θανάτου” στο φιλόξενο χώρο της “μικρής Πλάνης” το Σάββατο 28/03 ή την Κυριακή 29/03, συμπληρώνετε τη φόρμα του διαγωνισμού και μπαίνετε στην κλήρωση για μία διπλή πρόσκληση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail που θα δηλώσουν, μετά τις 15:00 της προηγούμενης ημέρας.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 28/03

ΕΛΕΝΗ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ

 

OI NIKHTEΣ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 29/03

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΗ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΡΑΦΑΛΗΣ

 

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

«Ο χορός του Θανάτου»
του Αυγούστου Στρίντμπεργκ
Ένα σαρκαστικό χρονικό πάνω στην τραγική κωμωδία που λέγεται γάμος.

Σε ένα μικρό βορινό νησί ο Λοχαγός Έντγκαρ και η γυναίκα του Άλις, πρώην ηθοποιός, «γιορτάζουν» 25 χρόνια γάμου. Κάτω από την ίδια στέγη, ο άντρας και η γυναίκα, πριν έρθει το σκοτάδι του θανάτου, χρησιμοποιούν το ημίφως της ζωής για να κατηγορήσουν και να δικάσουν ο ένας τον άλλον. Η αληθινή τραγωδία τους όμως είναι πως δεν μπορούν να ζήσουν ο ένας χωρίς τον άλλο. Η πλήξη και το σαρκαστικό τους χιούμορ συνθέτουν τη συζυγική τους κόλαση. Όμως η αναπάντεχη επίσκεψη του Κουρτ θα ξυπνήσει μνήμες και θα πυροδοτήσει συγκρούσεις!

Σκηνοθεσία: Κώστας Δελακούρας
Μετάφραση: Άννα Ετιαρίδου
Παίζουν: Κώστας Δελακούρας, Άννα Ετιαρίδου, Φιλήμων Ορκόπουλος, Ιουλία Σταμούλη
Διάρκεια: 110 Λεπτά (με διάλειμα)
Πρεμιέρα 14 Μαρτίου 2015

Κάθε Σάββατο στις 9:00 μμ & Κυριακή στις 7:30 μμ
Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ
Φοιτητικό 8 ευρώ – Άνεργοι 5 ευρώ

* Θα δοθούν 8 παραστάσεις και η τελευταία παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή των Βαΐων, 5 Απριλίου 2015.

Λίγα λόγια για την ομάδα Πλάνη

Η ομάδα Πλάνη κλείνει φέτος επιτυχώς 18 χρόνια θεατρικής δράσης!

Η πορεία της ξεκινάει το 1996 με το ανέβασμα των «Ατρειδών», μιας σύνθεσης από έργα των τριών τραγικών με κοινό άξονα το μύθο της βασιλικής οικογένειας των Μυκηνών. Από το 1998, η ομάδα στρέφει το ενδιαφέρον της σε εναλλακτικούς χώρους παραστάσεων και επικεντρώνεται στο είδος του bar theatre, γράφοντας και ανεβάζοντας τα έργα «Χωροχρόνος», «Να φύγη ο Τρελλός απ’ την Αυλή», «Σκηνές από ένα μπαρ». Αποκορύφωμα αυτής της προσέγγισης αποτελεί η παράσταση «Μια μπύρα με τον Χένρυ…» και «Άλλη μια μπύρα με τον Χένρυ», οι οποίες είναι εμπνευσμένες από κείμενα του Αμερικάνου συγγραφέα Τσαρλς Μπουκόφσκι και παρουσιάστηκαν τις σεζόν 2001-2002 και 2009-2010 αντίστοιχα, με εξαιρετική απήχηση στο κοινό.

Άλλα έργα που φέρουν την υπογραφή της ομάδας είναι τα «Μην το πεις… στον μπαμπά», «Ζητούνται νέες με ταλέντο για…» και «Ζωντανοί ή παντρεμένοι;», τα οποία όλα ανέβηκαν τη σεζόν 2003-2004.

Παραστάσεις της ομάδας Πλάνης έχουν παρουσιαστεί σε ποικίλες θεατρικές σκηνές και φεστιβάλ, όπως το «Στοίχημα» του Άντον Τσέχωφ στο «Μικρό Φεστιβάλ» στη Θεσσαλονίκη (2008), το έργο του Λουίτζι Πιραντέλλο «Ο άνθρωπος με το λουλούδι στο στόμα» στο θέατρο Σημείο (2008), το έργο της Άννας Ετιαρίδου «Αδύνατος… χαρακτήρας» στο θέατρο της Ημέρας (2009), η σατιρική κωμωδία γραμμένη από τα μέλη της Πλάνης «Η αβάσταχτη ελαφρότητα του ταλέντου» στο φουαγιέ του θεάτρου της Ημέρας (2009).

Το 2012 η ομάδα εγκαινιάζει ένα νέο φιλόξενο χώρο, τη Μικρή Πλάνη, όπου και έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα τις παραστάσεις «Το Στοίχημα» του Άντον Τσέχωφ και «Ο χορός του Θανάτου» του Αύγουστου Στρίντμπεργκ. Παράλληλα με τη θεατρική της δράση, η ομάδα Πλάνη διατηρεί από το 2004 το θεατρικό εργαστήρι Περιπλάνηση, το οποίο προσφέρει μια ευρεία γκάμα εκπαιδευτικών προγραμμάτων γύρω από την τέχνη του θεάτρου και της σωματικής έκφρασης.

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Σάββατο 28/03, 21:00 | Κυριακή 29/03, 19:30
«μικρή Πλάνη»
Δικαιάρχου 106-108
Τηλ. 210 7019616
Παγκράτι
www.omadaplani.gr  |  Facebook page

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdise-to.gr)
www.saveandwin.gr
http://www.e-contest.gr/
http://www.mydiagonismoi.gr/
http://paiksekerdise.gr