Kερδίστε 4 (2+2) διπλές προσκλήσεις για την παράσταση ‘Η Ιστορία της Αυτοθυσίας’ στις 06 & 07/03 (Οι νικητές)

Αν θέλετε να απολαύσετε την παράσταση “Η Ιστορία της Αυτοθυσίας” στο Skrow Theater την Παρασκευή 06/03 ή το Σάββατο 07/03, συμπληρώνετε τη φόρμα του διαγωνισμού ανάλογα με την ημέρα που θέλετε (μπορείτε να συμπληρώσετε και τις δύο φόρμες, αν δεν έχετε ιδιαίτερη προτίμηση ημέρας) και μπαίνετε στην κλήρωση για μία διπλή πρόσκληση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail που θα δηλώσουν, μετά τις 15:00 της προηγούμενης ημέρας.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΝΙΚΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06/03

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΒΟΥΤΟΥ

 

NIKHTPIEΣ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 07/03

Χριστίνα Mαγουλά
Ελεονώρα Γεώργα

 

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

H ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣ των Βασίλη Μαυρογεωργίου, Μαρίας Φιλίνη & Κατερίνας Μαυρογεώργη για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων από 12.12.2014 έως και 10.01.2015

Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση της στο Φεστιβάλ Αθηνών, ο Βασίλης Μαυρογεωργίου, η Μαρία Φιλίνη και η Κατερίνα Μαυρογεώργη παρουσιάζουν μαζί με τη Δανάη Ευθυμιάδη, το Σεραφείμ Ράδη και την ‘Ελια Ζαχαριουδάκη, την Ιστορία της Αυτοθυσίας, σ’ένα δεύτερο, περιορισμένο κύκλο παραστάσεων από 12 Δεκεμβρίου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:15, στο Skrow theater.

Οι ειδικές δυνάμεις των καμικάζι ετοιμάζονται να επιτεθούν. Η Μαρία Σκουοντόφσκα Κιουρί μας εξηγεί τι είναι η ραδιενέργεια. Ο Σωκράτης ακούει τον βόμβο της αλογόμυγας. Η Ζαν Ντ’Αρκ κάνει ηλιοθεραπεία και δεν φοβάται πια τη φωτιά. Οι σουφραζέτες φωνάζουν «give me liberty or give me death». Ο Χανς Κρίστιαν Άντερσεν γράφει την Μικρή Γοργόνα.

Ήχοι, ψίθυροι και μουσικές από το παρελθόν ξεπηδούν ασταμάτητα από ένα απόκοσμο τζουκ-μποξ.

Αυτοί και άλλοι πολλοί, γνωστοί και άγνωστοι ήρωες, απολαμβάνουν τα κοκτέιλ τους και την συζήτηση στις ξαπλώστρες μιας παραλίας, ενός μεταθανάτιου χώρου αναμονής και ατέρμονης ευδαιμονίας, και… περιμένουν.

Άραγε η δική τους ιστορία θα μπορούσε να επαναληφθεί;

*Η παράσταση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών 2014 στις 30 Ιουνίου και από 1 μέχρι 9 Ιουλίου 2014.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία: Βασίλης Μαυρογεωργίου, Μαρία Φιλίνη, Κατερίνα Μαυρογεώργη
Σκηνικά – Κοστούμια: Κωνσταντίνος Ζαμάνης
Φωτισμοί: Στέλλα Κάλτσου
Video Art: Κώστας Αρβανίτης
Φωτογραφίες: Αλίνα Λέφα
Βοηθός Σκηνοθέτη: Λιάνα Μεσάϊκου
Ερμηνεύουν: Κατερίνα Μαυρογεώργη, Βασίλης Μαυρογεωργίου, Μαρία Φιλίνη, Σεραφείμ Ράδης, Δανάη Επιθυμιάδη, Έλια Ζαχαριουδάκη

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Παρασκευή 06/03, 21:15 & Σάββατο 07/03, 21:15
Skrow Theater, Αρχελάου 5, Παγκράτι – 210.72.35.842 www.skrowtheater.com
Διάρκεια: 80 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdise-to.gr)
www.saveandwin.gr
http://www.e-contest.gr/
http://www.mydiagonismoi.gr/
http://paiksekerdise.gr