Κερδίστε 2 αντίτυπα του βιβλίου “Το φως” της Keidi Keating από τις Εκδόσεων Ιβίσκος (Οι νικητές)

Το Sin Radio, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Ιβίσκος, σας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα βιβλίο για την εσωτερική γαλήνη από την Keidi Keating, “Το φως”. Θα κληρωθούν δύο αντίτυπα του βιβλίου και οι τυχεροί θα ανακοινωθούν την Κυριακή 15/03 μετά τις 15:00. Αν θέλετε να δηλώστε συμμετοχή, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής και σας ευχόμαστε καλή τύχη! Παρακαλούμε σημειώσατε ότι οι νικητές θα παραλάβουν το βιβλίο από τα γραφεία του εκδοτικού οίκου ΙΒΙΣΚΟΣ, Μακεδονίας 21, ΚΗΦΙΣΙΑ τηλ 2108021333.  

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΡΟΥΛΑ ΝΤΑΛΛΑ

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Σχόλια για το βιβλίο

Το «Φως» γεννήθηκε μέσα από τη γενναιοδωρία των συγγραφέων του και αποτελεί προσφορά στην υπηρεσία της ανθρωπότητας. Αναζωογονητικό! Κάθε κεφάλαιο είναι και μία πρόσκληση και ευκαιρία να ξεπεράσετε τα παλιά αρνητικά σας κατάλοιπα και να κάνετε τη ζωή σας, από συνηθισμένη, ιδιαίτερη.

Lisa Nichols
Προεξέχουσα διδάσκαλος στο «Μυστικό» και συγγραφέας του διεθνούς best seller Ό,τι κι Αν Γίνει! (No Matter What!)

Το «Φως» αποτελεί μία λαμπερή αντανάκλαση των πέντε αρχών που έχω στην καρδιά μου. Είναι ένα ολοκληρωμένο πνευματικό έργο που δίνει στον αναγνώστη τη δύναμη να βρει την αγάπη και την αλήθεια. Είναι καρπός ανιδιοτελούς προσφοράς και μεταφέρει ένα μήνυμα αγάπης και μεταμόρφωσης. Ένας προς ένας, οι συντελεστές του έχουν δώσει τον καλύτερο εαυτό τους και σας προσκαλούν να είστε γαλήνιοι, να ακούτε την εσωτερική σας φωνή, να έχετε κριτική σκέψη και να καθοδηγήστε από την έμφυτη σοφία που όλοι διαθέτουμε.

Don Miguel Ruiz
Συγγραφέας των διεθνών best sellers
Οι Τέσσερις Συμφωνίες
(The Four Agreements) και Η Πέμπτη Συμφωνία
(The Fifth Agreement)

Συμμετέχουν με κείμενά τους 21 πνευματικοί διδάσκαλοι:

Κεν Λάουχερ, Τάραν Κάμερον Μακντόναλντ-Πάρκερ, Δρ. Χαμπίμπ Σαντέγκι, Ρίτσαρντ Γουότερμπορν, Βίσεν Λακιάνι, Ντίρντρι Χέιντ, Μάικ Ρόμπινσον, Μάρσι Σίμοφ, Τέρι Τίλμαν, Τζάνετ Άτγουντ, Λώρεν Σεμπάστιαν, Μπάρμπαρα Μαρξ Χάμπαρντ, Τζον Πέρκινς, Τζούλι Τσάιμς, Τζον-Ρότζερ, Μόλυ Αν Φέρλυ, Δρ. Σου Μόρτερ, Ντον Μιγκέλ Ρουίζ, Μάικλ Χέιζ, Γουίλιαμ Αρντζ, Νηλ Ντόναλντ Γουόλς.

Περισσότερα εδώ. Facebook Εκδόσεων Ιβίσκος εδώ.

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdise-to.gr)
www.saveandwin.gr
http://www.e-contest.gr/
http://www.mydiagonismoi.gr/
http://paiksekerdise.gr

5 thoughts on “Κερδίστε 2 αντίτυπα του βιβλίου “Το φως” της Keidi Keating από τις Εκδόσεων Ιβίσκος (Οι νικητές)

  1. ΑΘΗΝΑ ΜΑΚΡΑΚΗ

    Θελω να βρω την αγάπη και την ελπιδα, διαβαζοντας το βιβλιο!!!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.