Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Σονάτα του Σεληνόφωτος” στο Θέατρο Άλμα για το Σάββατο 31/01 & την Κυριακή 01/02 (Οι νικητές)

Αν θέλετε να απολαύσετε την παράσταση “Σονάτα του Σεληνόφωτος” στο Θέατρο Άλμα για το Σάββατο 31/01 ή την Κυριακή 01/02, συμπληρώνετε τη φόρμα του διαγωνισμού ανάλογα με την ημέρα που θέλετε (μπορείτε να συμπληρώσετε και τις δύο φόρμες, αν δεν έχετε ιδιαίτερη προτίμηση ημέρας) και μπαίνετε στην κλήρωση για μία διπλή πρόσκληση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail που θα δηλώσουν, μετά τις 16:00 της προηγούμενης ημέρας.

divider

NIKHTEΣ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 31/01

Φωτεινή Χατζηθεοδώρου

Άννα Κωνσταντινίδη

Στελιος Καλλονιατης

 

ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ  01/02

Μαρία Παπαμιχαλάκη

ΑΛΙΝΑ ΜΠΑΧΡΑΜΗ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΒΒΑ

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Το εμβληματικό έργο του μεγάλου Έλληνα ποιητή Γιάννη Ρίτσου συνεχίζεται λόγω θερμής ανταπόκρισης του κοινού από τις 10 Ιανουαρίου στο Θέατρο Άλμα.

Ερμηνεία: Έφη Παπαθεοδώρου.

Φωνή: Μηνάς Χατζησάββας.

Σκηνοθεσία/Καλλιτεχνική επιμέλεια: Νίκος Κατράκης.

To έργο παρουσιάζεται με την μορφή ενός μονολόγου -κατάθεση ψυχής της ηρωίδας (ηλικιωμένη γυναίκα) που υποκινείται από την παρουσία στο χώρο ενός νέου άνδρα ο οποίος παραμένει καθ’ όλη την διάρκεια του έργου βουβός και απαθής υπογραμμίζοντας έτσι την πάλη των διαφορετικών γενεών.

Βασικό θέμα η καταλυτική δράση του χρόνου και των συνεπειών του σε όσους δεν μπορούν να τον ακολουθήσουν. Άλλα θέματα που θίγονται στο έργο είναι η φθορά, η μοναξιά, η ελευθερία, ο έρωτας, η καταπίεση της γενετήσιας ορμής , ο θάνατος , η ποίηση και βέβαια ο άνθρωπος ως κοινωνική ύπαρξη.

Διάρκεια 60 λεπτά.

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Σάββατο 31/01, 21:15 & Κυριακή 01/02,  19:30
Θέατρο Άλμα
Αγίου Κωνταντίνου και Ακομινάτου 15 – 17 , Αθήνα.
Μετρό: στάση Μεταξουργείου
e-mail: theatroalma@gmail.com

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdise-to.gr)
www.saveandwin.gr
http://www.nethall.gr
http://www.e-contest.gr/
http://www.mydiagonismoi.gr/
http://paiksekerdise.gr