Κερδίστε 2 αντίτυπα του βιβλίου “Σε σωστή ώρα νυχτώνει” της Σοφίας Δημοπούλου από τις Εκδόσεων Μεταίχμιο (Οι νικήτριες)

Το Sin Radio, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Μεταίχμιο, σας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσετε το βιβλίο της Σοφίας Δημοπούλου “Σε σωστή ώρα νυχτώνει”, το οποίο ήταν στην κορυφή των best seller στο ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΒΗΜΑ και κυκλοφορεί σε επανέκδοση! Θα κληρωθούν δύο αντίτυπα του βιβλίου και οι τυχεροί θα ανακοινωθούν το Σάββατο 31/01 μετά τις 19:00. Αν θέλετε να δηλώστε συμμετοχή, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής και σας ευχόμαστε καλή τύχη!   

ΟΙ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΖΙΟΥΡΑ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Πάτρα, 1889. Δύο οικογένειες, δύο γυναίκες αντιμέτωπες με τη Μοίρα τους και την Ιστορία.

Η οικογένεια του σταφιδέμπορου Καραμάνου υποδέχεται με χαρά το νέο, υιοθετημένο μέλος της. Η όμορφη Χρυσάνθη Καραμάνου και η παραμάνα φροντίζουν το μωρό με λατρεία. Όμως γρήγορα οι καιροί δυσκολεύουν. Οι καλές εποχές τελειώνουν· το εμπόριο της σταφίδας παρακμάζει· τα πριμαρόλια μένουν δεμένα στο λιμάνι· οι κυβερνήσεις, η μια μετά την άλλη, πέφτουν· οι ταραχές δεν έχουν τέλος· ο θάνατος της Χρυσάνθης βυθίζει την οικογένεια στο πένθος…

Σ’ ένα χωριό λίγο έξω από την Πάτρα, η Μυγδαλιά και η οικογένειά της πασχίζουν να επιβιώσουν, καθώς η σταφίδα στην οποία στηρίζονται μένει στα αζήτητα. Θα δανειστούν από έναν τοκογλύφο, μα δεν θα μπορέσουν να ξεπληρώσουν το δάνειο, κι η ζωή τους θα αλλάξει ριζικά. Ενώ η αδελφή της Μυγδαλιάς, αποκομμένη από την οικογένεια εξαιτίας ενός νεανικού παραστρατήματος, θα παντρευτεί έναν άνθρωπο σκοτεινό κι αμφιλεγόμενο, και θα μπει σε έναν άλλο κόσμο — έναν κόσμο με τον οποίο η Μυγδαλιά έχει ήδη συγκρουστεί.

Το πέρασμα του χρόνου φέρνει στην επιφάνεια μυστικά καθώς οι δύο οικογένειες άλλοτε συγκλίνουν κι άλλοτε αποκλίνουν στον ανελέητο χορό της μοίρας. Την τελική έκβαση της ιστορίας τους θα αποφασίσει η ζωή, έτσι όπως μόνο εκείνη ξέρει να αποφασίζει για τις ιστορίες των ανθρώπων — και πάντα στη σωστή ώρα, ούτε λεπτό νωρίτερα.

ISBN: 978-960-566-661-3
Σελίδες: 512
Ημερομηνία έκδοσης: 02/06/2014

Περισσότερα εδώ. Facebook Εκδόσεων Μεταίχμιο εδώ.

Μπορείτε να διαβάσετε τη συνέντευξη που μας παραχώρησε η συγγραφέας εδώ, αλλά και να ακούσετε τις μουσικές επιλογές της!

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdise-to.gr)
www.saveandwin.gr
http://www.nethall.gr
http://www.e-contest.gr/
http://www.mydiagonismoi.gr/
http://paiksekerdise.gr

6 thoughts on “Κερδίστε 2 αντίτυπα του βιβλίου “Σε σωστή ώρα νυχτώνει” της Σοφίας Δημοπούλου από τις Εκδόσεων Μεταίχμιο (Οι νικήτριες)

Τα σχόλια είναι κλειστά.